Nyheder20. juli 2016

Renée Toft Simonsen kommer med opsang: - Det gør mig rasende!

Renée Toft Simonsen er kommet med noget af en opsang til midaldrende mænd iført lycra, som hun mener kører som vanvittige på de danske cykelstier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/renee_toft_simonsen.jpg
 Foto: All Over

Danmark er ikke kun kendt for H.C. Andersen og Den Lille Havfrue. Næh… vores lille land er også kendt som et cykel-elskende land. Og vi suser da også glædelig rundt på to hjul.

Men spørger man Renée Toft Simonsen, er der særlig én gruppe cyklister, der dog ødelægger cykelglæden på cykelstierne. I en klumme i FEMINA raser hun nu over de vanvittige cyklister, som hun har døbt ”Mamiler” (MidAldrende Mænd I Lycra).

Renée Toft Simonsen fortæller om en ubehagelig oplevelse, som hun havde en søndag morgen, hvor hun netop var ude og lufte den to-hjulede:

- Jeg når ca. 300 meter ned ad cykelstien, før jeg hører det ringle og dingle bag mig. Et godt stykke bagude kommer en af disse her mamiler (MidAldrende Mænd I Lycra) ræsende, som om Fanden var i hælene på ham. Manden har så rygende travlt, at han blæser løs med sin møg-f...... irriterende ringeklokke, allerede 200 meter inden han når mig.

- Og så ringer han ellers hele vejen, indtil han er helt sikker på, at han har skræmt mig så meget, at jeg er trukket ind til siden, og han kan fræse forbi i et ugudeligt tempo og med en kastevind som næsten slår mig omkuld. Jeg skal da lige love for, det gode søndagshumør røg sig en tur.

- Og ja, jeg ved, jeg har skrevet om lige netop det her før – men hold nu k... hvor er det dog for sindssygt, at de her mænd tror, de ejer hele verden og cykelstien med, bare fordi de er dresset op i noget neonfarvet udstyr for tusindvis af kroner og har 17 vandflasker viklet om livet!

For Renée Toft Simonsen er de vanvittige midaldrende cyklister blevet et symbol på alt dét, der er galt med samfundet:

- … for det er mig, mig, mig og get out of my way-irriterende ringeklokker gennem både by, skov og park. Individualismen er blevet personificeret i en bøvset familiefar iklædt noget stram lycra, på jagt efter en eller anden form for misforstået maskulinitet – og det gør mig helt enkelt bare rasende!, skriver Renée Toft Simonsen i sin klumme.

Læs hele klummen her.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_27.png

Sponsoreret indhold