Nyheder14. november 2013

René Dif: Tænder på at skabe vækst

Popsangeren vil være med til at sikre fremtiden
Af af
René Dif satser på vækst i fremtiden
René Dif satser på vækst i fremtiden
 Foto: Thomas Laursen



René Dif kender alt til fænomenet vækst og succes. I 90'erne stormede han frem i verden med Aqua, men nu er det en anden form for vækst han satser på.

Sammen med Lars Løkke Rasmussens bror, Knud Løkke, er han klar til at investere i et væksthus i Fredensborg.

Se hvad René Dif også leger med

- Det er selve ideen, jeg er parat til at investere i. Jeg blev ringet op af Knud Løkke, som jeg har arbejdet sammen med og kendt siden Aqua-tiden. I løbet af fem minutter havde han overbevist mig om, at det er en sindssyg god ide. Efterfølgende har vi haft flere formelle møder, siger René Dif i en pressemeddelse.

Planen er, at huset blandt andet skal rumme kontorfællesskaber, erhvervsrådgivning og så skal der også være plads til koncerter og foredrag.

Popsnedkeren: Far igen

- Jeg kan godt lide mennesker, der tænker anderledes og ud af boksen. Havde Knud Løkkes ide bare været, at man skulle indrette et kontorfællesskab, tror jeg ikke, det ville være interessant. Det er tanken om at lave et hus, der er fyldt med liv, ideer og muligheder, der tænder mig, siger popsagngeren.

Og så skal der også være en musikskole og danseskole i væksthuset. Så måske vil hitmageren selv til at optræde og lære fra sig i sit nye projekt.



Sponsoreret indhold