Nyheder16. oktober 2017

Ramasjang-Kristian træder i de stores fodspor

Ramasjang-Kristian kan opleves på Bremen i hele efteråsferien med sit liveshow "Ramasjang Mysteriet".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171013_wen_-_kristian_gintberg_33.jpg
 Kaspar Wenstrup

"Der sker noget helt særligt på Bremen Teater i efterårsferien, når Kristian fra Ramasjang skal opklare mysterier i den gamle teatersal. Det er en stor sag, han er blevet sat på, og han har derfor brug for alle kloge børnehoveder for at kunne løse denne opgave og fange skurkene. Kom og hjælp Kristian med at løse mysteriet, så vi kan få de rette skurke bag lås og slå."

Jo, der er lagt op til et par spændende timer, når Kristian Gintberg indtager Bremen Teaters store scene fra tirsdag og de kommende fire dage, hvor han hver dag underholder to gange.

Og det er ikke hvem som helst, der tidligere har optrådt på det tidligere Mercur Teatret. I 1971 købte Simon Spies stedet, der skulle fungere som sengekantsbiograf, men i dag er teatret altså blevet noget mere børnevenligt.

29-åirge Kristian glæder sig til at vise sit show for børn og barnlige sjæle i hele efterårsferien. "Ramasjang-mysteriet" kan normalt opleves på TV, hvor detektiven Kristian, sammen med en masse børn, skal opklare store mysterier. Hvem har snuppet prikken over i’et fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan eller Preben Pølsesnak?

Det er dog ikke førstegang, Kristian skal stå på en scene foran en sal fyldt med publikum. Tidligere har han været på tour i hele Danmark.

- Det er første gang, vi skal spille et sted i flere dage. Det giver mange flere muligheder i forhold til scenografi. Mine nerver har det sgu godt, men jeg har også lidt travlt. Jeg er også i gang med at optage en julekalender, fastslår Kristian.

- Vi prøver nogle nye ting af i det her show. Jeg har forsøgt at få nogle flere skurke med, så der er en del lynskift i løbet af showet. Det bliver noget med en del velcro i tøjet, så jeg kan skifte hurtigt, afslører den populære børnevært, der har været en del af Ramasjang-universet i syv år.

Sponsoreret indhold