Nyheder16. oktober 2016

Ramasjang-Kristian: Jeg vil gerne have børn

På TV er han børnenes bedste ven, og selv drømmer han om at blive far en dag. Men først har 28-årige Kristian Gintberg hovedrollen i ”Hodja fra Pjort” på Folketeatret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1kristian_gintberg_dm-0047-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Han er et hit hos både de mindste og deres forældre, når han toner frem på skærmen som TV-vært på DR’s børnekanal Ramasjang. Og selv drømmer Kristian Gintberg da også om at underholde sine egne. – Jeg skal helt sikkert have børn – også nogle stykker. Men jeg ved ikke lige hvornår, siger Kristian med et smil. Når kameraerne slukker, tager 28-årige Kristian hjem på Amager i København, hvor han bor med sin store kærlighed, kæresten Ville, som egentlig hedder Vibeke og er medicinstuderende. – Vi købte vores lejlighed for halvandet år siden. Så nu er jeg blevet rigtig voksen med ejer-lejlighed og det hele. Kristian Gintberg hopper for en stund ud af skærmen og ind på Folketeatret, hvor han snart spiller Hodja i ”Hodja fra Pjort”. – Ligesom Hodja, der flyver ud i verden, er jeg selv ret nysgerrig og elsker at rejse og møde nye mennesker, fortæller han.
”Østen for solen og vesten for månen”. De fleste kan nok nynne med på Sebastians hit fra familiefilmen fra 1985. Nu har Sebastian skrevet en hel musical over Ole Lund Kirkegaards klassiker om drengen Hodja, der drømmer om at se, hvordan hele verden er. Forestillingen med Kristian Gintberg i hovedrollen har premiere på Folketeatret den 27. oktober. (Foto: Gudmund Thai)

Læs det store interview med Kristian Gintberg i denne uges SE og HØR, som er på gaden nu.

Sponsoreret indhold