Nyheder29. oktober 2017

Raket-Madsen: Besat af sex

Ubådsejeren har ikke lagt skjul på, at han har en stor appetit på eksperimenterende sex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/raket-madsen1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Erotiske udskejelser er der ikke meget plads til i den fængselscelle, hvor raketbyggeren Peter Madsen for tiden sidder og venter på, at politiet færdiggør efterforskningen i den drabssag, han er hovedperson i.

Men uden for tremmerne er der stor interesse for 46-årige Raket-Madsens store appetit på kvinder.

Her håber politiet nemlig på at kunne blive klogere på det spørgsmål, som hele Danmark har tænkt over siden den skæbnesvangre nat i august: Hvorfor døde Kim Wall?

Den tidligere chef i Rigspolitiets rejsehold Kurt Kragh har svært ved at forestille sig, at der kan ligge andre end seksuelle motiver til grund for at slå Kim Wall ihjel, hvis hun er blevet myrdet – særlig efter at det blev afsløret, at den svenske journalist var blevet stukket 14 gange i underlivet, før hendes lig endte i vandet.

Indrømmede det selv

Peter Madsen har helt åbent fortalt, at han har prøvet lidt af hvert i den seksuelle verden. Også i retten, da en dommer skulle afgøre, om ubådsejerens varetægtsfængsling skulle forlænges.

– Jeg er et menneske, som interesserer mig for alle erotikkens mangfoldigheder, fortalte Madsen, der også afslørede, at han er kommet til sexfester under navnet Kinky Salon.

Også selv om han var gift med en kvinde, som han ofte fortalte omverdenen, at han elskede meget højt.

Læs hele historien om Peter Madsen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold