Nyheder23. juli 2016

Prinsen og de gode former

Torso Maskulin hedder prins Henriks skulptur, som nu står foran rådhuset i Tønder. Og som han så levende viste ved indvielsen, så kan maskulin og gode bryster godt gå i spænd.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hb1.jpg
 (Foto: René Schütze)

Prins Henrik har i reglen et levende kropssprog. Det tilsat brudstykker fra hans samtale med de tilstedeværende ved skulpturtorso - indvielsen med det flittigt brugte ord bryster – ja, så skal der ikke så meget fantasi til at forestille sig, at det nok ikke er en ung toptunet atlet, prinsen har haft i tankerne, da han skabte torsoen, men måske snarere en mand på hans egen alder.

https://imgix.seoghoer.dk/b2_0.jpg

Alle kan have brug for støtte. Dronning Margrethe og prins Henrik ingen undtagelse. Med årene kommer folk til at ligne hinanden, siger man, og majestætens og prinsens kropssprog signalerer da også to af én slags. (Foto: René Schütze)

https://imgix.seoghoer.dk/b3_0.jpg

Højt humør i Sønderjylland. (Foto: René Schütze)

https://imgix.seoghoer.dk/b4_0.jpg

De sønderjyske ringridere holder af majestæten og syntes derfor ikke, at hun skulle nøjes med den sædvanlige enlige officielle buket. I stedet havde de stort set alle medbragt blomster, som blev overrakt og godt modtaget trods den silende regn og samlet sammen i store kulørte ”dynger”. (Foto: René Schütze)

[node:aller-related-content:1]

https://imgix.seoghoer.dk/b5_0.jpg

Prins Henrik har aldrig lidt af berøringsangst. Derfor bredte han da også armene vidt op og gav denne pige med Downs syndrom en kæmpe krammer, da hun kom styrtende imod ham. (Foto: René Schütze)

https://imgix.seoghoer.dk/b6_0.jpg

Henrik gav sig god tid til at forklare, hvorfor Torso Maskulin var blevet så rundbueagtigt feminin i formerne. (Foto: René Schütze)

Sponsoreret indhold