Nyheder25. september 2017

Petra Nagel om sin graviditet: Kvalme i flere måneder

DR3-værten Petra Nagel er på toppen igen efter en lidt hård begyndelse på sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/picture27_0.jpg
 Mikael Rieck

Den søde ventetid har ikke været sukkersød for DR3-værten Petra Nagel, der er gravid med sit første barn.

Det afslørede den dejlige kvinde, da hun ankom til DR Koncerthuset fredag aften, hvor hun sammen med Andrew Moyo stod i spidsen for musikshowet P3 Guld.

- Det kører faktisk rigtig godt. Jeg havde lige tre måneder, hvor jeg lige havde det lidt kvalmeagtigt, men nu har jeg det faktisk bare ret godt, fortalte den 32-årige journalist, som tidligere har høstet mange roser for sine programmer "Menneskeforsøg" og "Petra dater hele verden".

Petra og køresten Asbjørn mødtes på en bodega i 2016, og der skulle kun gå et års tid, før de altså fandt ud af, at familien snart bliver et medlem rigere.

- Her står vi på et toilet i sommer på Ærø. Ved ikke hvorfor Asbjørn har en toiletrulle i hånden... til gengæld holder jeg en graviditetstest, og den er positiv. Vi skal være forældre til foråret og vi glæder os meget, skrev Petra på Instragram i midten af september.

Om parret bliver forældre til en datter eller en søn, regner de med at finde ud af inden for nærmeste fremtid.

- Jeg skal til en scanning snart for at finde ud af det. Jeg tror også, det bliver godt for Asbjørn, at han kan sige: "Jeg bliver far til pige, eller jeg bliver far til en dreng." Jeg er jo også nysgerrig. Jeg tror, han synes det er gået ret stærkt. Det er også gået stærkt, men det var bare, hvad der skete, og vi er bare så glade.

Her kan du se alle gæsterne til P3 Guld:

Stort galleri: Se alle gæsterne til P3 Guld

Sponsoreret indhold