Nyheder1. september 2017

Kærligheden brast: Pernille Blume single

Svømmeren Pernille Blume og kajakroeren og ”Vild med dans”-danseren René Holten Poulsen danner ikke længere par. - Der er no hard feelings, og vi er stadigvæk på talefod, siger René Holten Poulsen til TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pernille_og_rene.jpg
 (Foto: All Over)

Kærligheden blomstrede under OL i Rio sidste år, da 23-årige Pernille Blume og 28-årige René Holten Poulsen for første gang stod frem som kærester.

Men nu er kærligheden brast.

Over for TV 2 bekræfter kajakroer og kommende ”Vild med dans”-deltager René Holten Poulsen, at han ikke længere danner par med svømmebaben Pernille Blume:

- Vi er ikke kærester længere. Der er no hard feelings, og vi er stadigvæk på talefod, siger René Holten Poulsen til TV 2.

Pernille Blume og René Holten Poulsen lærte hinanden at kende under OL i London i 2012, hvor de begge deltog.

Det var dog først kort før afgang til Rio sidste sommer, at de indledte deres forhold. I et interview med magasinet Femina har Pernille Blume tidligere fortalt, at forholdet var ”meant to be”:

- René har bare altid været der, uanset hvad. Jeg tror, at det var lidt meant to be, vi skulle være sammen, for jeg kender ingen andre, jeg kan være så meget mig selv sammen med, fortalte Pernille Blume i interviewet i oktober sidste år.

Du kan se billeder af parret herunder:

Galleri med Pernille Blume og René Holten

Sponsoreret indhold