Nyheder14. november 2017

Kære Zoe Ukhona: Pelle Hvenegaard udgiver personlig bog om adoption

TV-værten udgiver en bog om "seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem", før de adopterede datteren Zoe Ukhona
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_hother_bd_2016_dm-0001-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I sommer afslørede Pelle Hvenegaard, 42, at han barslede på en bog om den hårde proces han og hans kone Caroline var igennem for at blive forældre.

Nu løfter TV-værten så sløret for titlen på bogen på sin Instagram - og ikke overraskende er titlen dedikeret til datteren Zoe Ukhona, som han og konen adopterede for lidt over et år siden.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Er stolt, men kan samtidig mærke presset helt hernede i Thailand, for i dag kom min kommende bog på Saxo til forudbestilling. Så kender du én, der er med på, at alt godt kommer til dem, der venter, så er julegaven hjemme, skriver Pelle Hvenegaard, der for tiden er på ferie med familien i Thailand.

På billedet, som Pelle Hvenegaard deler på sin Instagram, kan man se, at titlen på bogen er "Kære Zoe Ukhona". På Saxos hjemmeside bliver bogen blandt andet beskrevet således:

- KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgerlige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Artiklen fortsætter under billedet.

For en uge siden gav Pelle Hvenegaard et lille smugkig af bogen på sin Instagram. Her kan man skimte, at forordet i bogen starter således: "Vi skriver denne her bog til dig, så du en dag kan læse , hvordan du kom til verden!".

– Det er ærgerligt, at det er så tabubelagt, sagde Pelle Hvenegaard til SE og HØR i sommer, da han afslørede, at han var i gang med en bog om deres svære kamp for at blive forældre.

For selv om historien endte lykkeligt, var det benhårdt at skulle vente på ønskebarnet.

– Folk skriver til mig for at få nogle gode råd, så jeg tror, der er et behov for det. Det er også en måde at få reflekteret over, hvad det er, vi har været igennem. Det er jo en vild rutsjebanetur, og så synes jeg også, det giver mening, at der er nogen i samme situation, der kan læse med, fortalte Pelle Hvenegaard

Bogen udkommer først den 12. april 2018, men kan allerede nu forudbestilles.

Se flere billeder af Pelle Hvenegaard og konen i galleriet:

Pelle Hvenegaard

Sponsoreret indhold