Nyheder1. december 2015

Stort galleri med kendissernes partnerbytte: Paprika snupper Ibens eks

Kysser med Casper. Vi har samlet et galleri med alle de kendtes partnerbytter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par8.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard og Mikael Rieck)
Paprika Steen har atter fået krydderi på kærligheden. Den 51-årige filmstjerne er nemlig blevet kæreste med 42-årige Casper Werner Vulpius, som tidligere har dannet par med Iben Hjejle. For to år siden sluttede Paprika og filmproduceren Mikael Rieks deres forhold gennem 14 år, men nu har Paprika altså atter fået fyr på. Og den heldige herre er en rigtig handyman. – Han er kok, håndværker og musiker. Han er den perfekte blanding af kreativ og praktiker, fortæller Paprika Steen til Ekstra Bladet. Faldt for hans mund Der er da heller ingen tvivl om, at Casper gør Paprika rigtig glad. Således havde hun lørdag aften svært ved at skjule sin forelskelse, da hun var til prisuddelingsshow på Bremen Teater. Her var skuespilleren ét stort smil og i hopla oppe på scenen. – Han synger efter min mening virkelig godt og skriver gode sange. Jeg faldt for hans totale ærlighed og hans brede skuldre. Og hans mund, uddyber nyforelskede ”Paps”.
https://imgix.seoghoer.dk/par1_0.jpg
Rig Trussetyv Jetsetteren Frederik Bagger tonede i flere år frem i de kulørte blade som rigmandsdatteren Michala Kjærs bedre halvdel. De slog op i 2009, og Michala faldt for Remee. Tidligere i år kom Bagger, der er søn af designeren Erik Bagger, igen i søgelyset, da han scorede popdronningen Medina. Forholdet blev hurtigt intenst og bød bl.a. på lange kys på årets Roskilde Festival og en lang ferie sydpå, men endte brat i august. Hverken Medina eller Bagger har fortalt, hvad der gik galt.
https://imgix.seoghoer.dk/par2_0.jpg
Drama i kulissen Da Rasmus Tantholdt ville skilles fra sin kone og kollega Caroline Boserup efter blot to års ægteskab i 2007, kom det som et chok. – For mig var det en periode, vi skulle igennem, sådan var det altså ikke for ham, men det vidste jeg ikke. Vi glemte nok at tale rigtigt sammen, har Caroline fortalt. Få måneder efter kunne SE og HØR afsløre, at Rasmus Tantholdt havde et forhold til en anden kollega, nemlig Cecilie Beck, som han også er sammen med i dag. At arbejde sammen med eksmanden og hans nye kæreste blev for meget for Caroline, som først søgte orlov og siden forlod TV2 helt. – Det er da klart, at det ikke var særlig skønt at dele arbejdsplads med dem, fortalte hun efter sin opsigelse.
https://imgix.seoghoer.dk/par3.jpg
Gennemført partnerbytte Efter deres skilsmisse i 2008 fandt både Cecilie Frøkjær og Lars Daneskov en ny partner fra et andet nyskilt par. Cecilie blev kæreste med ”Station 2”-redaktøren Michael Robak, mens Cecilies eksmand Lars Daneskov overtog Michaels ekskæreste Karina Dam. Kort efter gik Cecilie og Michael fra hinanden, og den populære TV-vært dannede en overgang par med den politiske kommentator Peter Mogensen. Men sidste år genoptog Frøkjær og Robak deres forhold. – Kærlighedens veje er uransagelige. Det er jo dét, der er så dejligt ved kærligheden, sagde hun dengang.
https://imgix.seoghoer.dk/par4_0.jpg
Kærlighedsguruen Henriette Zobel faldt for meditationsguruen Henning Daverne efter skilsmissen fra Peter Zobel. De to fandt hinanden i deres fælles passion for Indien og meditation og kaldte deres forhold for et ”skæbne- og åndsfællesskab”. Forholdet sluttede efter et par år i 2009, da de ”havde for travlt til kærligheden”. Siden 2010 er det TV-værten Mayianne Dinesen, der er dukket op med sammen med Henning Daverne på den røde løber. Ligesom Henning er Mayianne spirituel og beskæftiger sig med mindfulness og meditation. Måske er hun blevet inspireret af ham, ligesom man kan formode, at det er hende, der har præsenteret ham for numerologiens magiske kræfter, således at han i dag hedder Shriihenning Maharajji Daverne.
https://imgix.seoghoer.dk/par5.jpg
Hurtig udskiftning
Lotte Heise nåede ikke at danne par med rigmanden Karsten Ree i ret mange måneder sidste år, før forholdet var forbi, og Ree havde fundet sammen med Oddset- Janni. – Vi havde, som man siger, en rigtig festlig sommer sammen, sagde den hurtigtsnakkende Heise efter bruddet, som hun tilskrev, at hun var for livlig til den påholdende mangemillionær. Kort efter var der drama på drengen. Oddset-Janni meldte Heise til politiet med påstand om, at hun havde forsøgt at påvirke et centralt vidne i Jannis retssag, som kørte på daværende tidspunkt.
https://imgix.seoghoer.dk/par6.jpg
Flere frierier Dan Laustsen er en romantisk mand. Først friede han til sangerinden Szhirley, som han var forlovet med i to år. De nåede aldrig op ad kirkegulvet, før de gik fra hinanden i 2009. Siden fandt han sammen med tidligere nøgenmodel Kira Eggers, som han også faldt på knæ for. Men han er ikke bare glad for at fri, han er tilsyneladende også tilhænger af lange forlovelser. Kira sagde ”ja” i august 2013 – men brylluppet lader stadig vente på sig.
https://imgix.seoghoer.dk/par7.jpg
Forladt og gravid Først var det den tidligere Robinsonvinder Malene Hasselblad, der dannede par med den syv år yngre Lasse Lindorff. Han forlod hende dog, mens hun var gravid for kort efter at danne par med Anna David, der er fem år yngre end ham. Det førte til noget nær en krig i pressen. Malene følte sig svigtet og sagde bl.a.: – Hun og jeg er meget langt fra hinanden rent menneskeligt, men hun er også meget ung og ved måske ikke, hvad det vil sige at gå ind i et forhold, hvor der er et barn. Mens Anna David svarede igen: – Det er meget grænseoverskridende med et personangreb fra et menneske, som aldrig har mødt mig. LÆS MEGET MERE SLADDER I DENNE UGES UDGAVE AF SE OG HØR, DER ER PÅ GADEN ONSDAG.

Sponsoreret indhold