Nyheder29. juli 2015

Pamela Anderson raser: Skriver vredt brev til Lars Løkke

”Baywatch”-baben skriver åbent brev til den danske statsminister om at droppe en bestemt støtte til Færøerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pamela_og_lars_-_aop_og_claus_poulsen_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press og Claus Poulsen/Photoshop

Pamela Anderson har set sig olm på den danske stat for at yde support til vores broderfolk nordpå, når de udøver deres tradition med at slå grindehvaler ihjel.

Hun har derfor sat sig til tasterne og har skrevet et åbent brev direkte stilet til vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen.

Efter en kort beskrivelse i en munter tone af et ’eventyrland’ nord for Danmark, skifter den barmfagre lækkerbisken nemlig tone og nedsabler Lars Løkke Rasmussen.

- Hr statsminister, jeg kan ikke se nogen begrundelse for disse forfærdelige drab og at udsætte de her dyr for den slags pinefulde grusomheder, skriver Anderson på vegne af ”The Pamela Anderson Foundation” om færingernes tradition med de såkaldte grindedrab.

[node:aller-related-content]

Og den 48-årige Anderson har umiddelbart sat sig lidt ind i dansk politik. Hun har nemlig fået kendskab til, at Danmark sender krigsskibe op til Færøerne for at forsvare drabene mod demonstranter - og dét burde ikke være nødvendigt, lyder det vredt fra "Baywatch"-baben.

- Jeg beder respektfuldt Danmark om at stoppe med at yde support til færingerne i form at både tilskud og militær støtte, skriver den dyreglade Pamela Anderson.

Anderson slutter af med at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor den danske flåde skal være sådan en stor udgift for de danske skatteyderne for at beskytte den slags drab, når drab på hvaler er forbudt i både EU og ved dansk lov.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Pamela Andersons anmodning har sendt chokbølger gennem det danske folketing.

Du kan læse hele det åbne brev her.

Sponsoreret indhold