Nyheder25. november 2017

"På røven i Nakskov"-Ib anmeldt for bedrageri

Ib Andersen, der er kendt fra TV 2-programmerne ”På røven i Nakskov” og ”Stadig på røven”, er blevet anmeldt for bedrageri af en topsocialdemokrat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ib_andersen.jpg
 (Foto: TV 2)

I sensommeren tikkede der et brev fra Skats Person og Data-kontrol ind i Ib Andersens indbakke.

I brevet oplyste Skat, at den tidligere fisker – der er kendt fra TV 2-programmerne ”På røven i Nakskov” og ”Stadig på røven” – var blevet anmeldt for bedrageri.

Bedrageriet skulle ifølge anmelderen handle om ulovligt opstart af fiskeri, og at Ib Andersen desuden skulle have købt en fiskekutter sammen med sin søn, Nicolai.

Det skriver Folketidende.

Ib Andersen har efterfølgende søgt aktindsigt for at få oplyst, hvem der havde anmeldt ham, og hvorfor.

Til Folketidende fortæller Ib Andersen, at han har fået delvist svar på sin aktindsigt, og derfor nu ved, at det er en topsocialdemokrat, der har anmeldt ham:

- Jeg blev meget forundret, da jeg modtog besked om, at anmelderen er Morten Kristiansen, Rødby, der er bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet Lolland, formand for partiforeningen Lolland Øst, faglig sekretær i Dansk El-Forbunds afdeling Storstrøm med ansvar for arbejdsmarkedspolitik og med i den daglige ledelse af el-forbundet og den lokale LO-afdeling, siger Ib Andersen til Folketidende og tilføjer:

- Hvad vil Socialdemokratiet opnå ved at anmelde folk, der starter egen virksomhed? Og er der tale om en beskidt valgkamp, hvor jeg skulle stækkes?

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ib_andersen.jpg
 (Foto: TV 2)

I efterfølgeren til "På røven i Nakskov" tog Ib til Afrika for at finde kærligheden og lykken - dog uden held. Foto: TV 2

Under tirsdagens kommunalvalg stillede Ib Andersen op i Lolland Kommune med bogstavet 'U' for borgerlisten Udkantsdanmark.

Han høstede 251 stemmer, men det var ikke nok for fiskeren til at komme i byrådet.

Og resultatet er da lidt skuffende, fortalte han efterfølgende TV ØST:

- Ja, det er da lidt irriterende på en måde, at det bliver mange af de samme mennesker i byrådet igen. Det viser vel, hvor meget Lolland er indavlet efterhånden... eller også er folk bare arrogante, sagde Ib Andersen tidligere på ugen til TV ØST og tilføjede:

- Man stemmer på et parti, ligegyldigt hvilket lort, der er sket gennem årene i partiet. Men okay, hvis folk stadigvæk vil have dårlig mad fra dødskøkkenet i Sakskøbing, så har de jo stemt korrekt nok. Så det kan man jo ikke gøre noget ved.

Ib Andersen høstede altså 251 stemmer, og til dét ved han ikke helt, hvad han skal sige.

Han kan jo ikke bruge det til noget, som Ib Andersen selv formulerede det tidligere på ugen. Og han havde da heller ikke så høje forventninger forud for tirsdagens kommunalvalg, fortalte han til TV ØST:

- Så mange forventninger havde jeg ikke. Jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke havde noget at tabe, men alt at vinde. Jeg er sgu ikke sur over det. Hvis man vil stemme på Holger (Schou Rasmussen (S) red.), så gør man jo det. Han kan jo ikke gøre for, at befolkningen er, som de er, og stemmer som de gør, forklarede Ib Andersen til TV ØST.

Sponsoreret indhold