Nyheder24. juni 2017

Oliver Bjerrehuus afslører: Det skal vores søn hedde

Oliver og Gunnvør har igen fundet melodien efter deres tredje barn kom til verden. Nu afslører Oliver Bjerrehuus, hvad sønnen skal hedde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-a96086.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Deres forhold er i den grad gået op og ned gennem tiden.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Virgarsdóttir har dog lige nu fundet melodien i deres forhold.

For tre uger siden blev parret forældre til en lille dreng, selvom forholdet op til fødslen var iskoldt.

Det fortæller Oliver Bjerrehuus i fredagens udgave af "Det vi taler om" på Radio 24Syv.

- Vi var jo ikke rigtig på talefod indtil jeg så ham. Og så siden jeg så ham, har vi været sammen og ham og alle ungerne. Og alt det der man har på reolen af ting på hinanden og sådan, det bliver bare skyllet væk. Så kommer der et nyt liv, og så er det bare op med ærmerne, siger han.
Parret er dog ikke flyttet sammen igen, men det forhindrer ikke Oliver Bjerrehuus i at få visse tanker om moderen til tre af hans børn. - Jeg er der hver morgen klokken 7, og jeg overnatter der også. Og sidder bare og kigger på hende og hendes kæmpestore mælkebryster, og tænker bare "Nu er du forælder. Du skal lade vær med at tænke med pikkemand", siger han. Oliver og Gunnvør har i forvejen to piger sammen. Det var derfor en glædelig overraskelse, at der denne gang blev tilføjet en lille dreng til familien.
Navnet har parret også allerede klar. - Han hedder Hugo. Og han er tre uger i dag og han er vokset 8 centimenter på tre uger. Han har taget over et kilo på, sagde den stolte far fredag. Oliver har i forvejen sønnen Oscar på 16 år fra et tidligere forhold. Den vilde model kan altså nu kalde sig selv for far til fire, og det er altså en rolle, han i øjeblikket nyder fuldt ud.
I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Oliver og Gunnvør:

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard

Sponsoreret indhold