Nyheder31. januar 2013

Numse-Rasmus: Raser over facebook

Singleliv-stjernen har til sin store fortrydelse fået karantæne
https://imgix.seoghoer.dk/media/8d1593f935ca4b2eb8ef097d4b422991.jpg
 Foto: SBS TV



30 dage. Så længe kan 38-årige Rasmus Birnbaum fra "Singleliv" ikke logge på sin facebook-profil. Reality-stjernens konto er nemlig blevet spærret.

Den sidste opdatering Rasmus nåede at lave var lørdag morgen, hvor han skrev: "Jeg er morgen liderlig" til sine 1062 venner. Singlefyren mener dog ikke, at det er på grund af den besked, at facebook midlertidig har valgt at lukke hans profil.

Hvem fanden er Numse-Rasmus?

- Jeg har ikke skrevet noget, som er mere stødende, end det jeg plejer. Og når jeg forsøger at logge ind, siger den, at den er blokeret de næste 30 dage, fordi jeg har sendt for mange venneanmodninger, forklarer nordjyden.

Numse-rasmus tilbudt filmrolle

Det forstår han dog ikke meget af, for han mener ikke, han har sendt mere end fire venneanmodninger til fremmede folk på det seneste.

- Jeg forstår ikke, hvorfor det skulle være et problem. Det er jo netop derfor man er på facebook - for at få et større netværk, raser den numseglade reality-stjerne, som er bange for, at karantænen kan koste ham nogle forskellige jobs.

Vil på date med Amalie

- Det er jo der, folk plejer at kontakte mig. Jeg ved blandt andet, at der er én, der har skrevet til mig angående en birolle i en film, fortæller numse-Ralle.

Fun facts om verdens penisser - se galleriet på Q.dk

Han har flere gange forsøgt at kontakte facebook for at få hjælp men uden held.

"Numse"-Rasmus: Taler helt sort

Sponsoreret indhold