Nyheder14. november 2015

Se galleriet: Nu skal svensken ha' dada

I aften brager Danmark og Sverige sammen på fodboldbanen. Vi krydser selvfølgelig fingre for en sikker sejr, så vi kan komme til EM i Frankrig til næste år. Men hvordan klarer vores lille land det mod arvefjenden uden for grønsværen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zlatan-bendtner-udentekst.jpg
 Foto: All Over

I aften skal Nicklas Bendtner, Christian Eriksen, Daniel Agger og co. snørre fodboldstøvlerne og vise, hvem der har nordens bedste fodboldben. De danske drenge møder Zlatan og resten af vores svenske arvefjender på Friends Arena i Stockholm i kampen om en billet til EM i Frankrig 2016.

Lørdag i Stockholm og tirsdag i Parken i København tager vi endnu en gang fodboldkampen op mod arvefjenden Sverige. Men hvordan klarer vi os mod vores ”irriterende” storebror uden for grønsværen? Det kan du få svar på i galleriet her:

Danmark mod Sverige

Fodboldbraget i aften fløjtes i gang klokken 20.45 og kan følges på Kanal 5, hvor der allerede fra klokken 10.00 er optakt med Brian Laudrup, Frank Arnesen og Mette Cornelius som værter.

Det er ikke lykkedes det danske landshold at vinde deres seneste fire kampe, men nu skal de rød-hvide klaphatte for alvor luftes, når naboerne skal have tæsk på græsset.

Sponsoreret indhold