Nyheder27. november 2015

Thomas efter 'Vild med dans'-sejr: - Nu skal jeg have en tatovering

Fredag aften kunne Thomas Evers Poulsen og Ena Spottag lade sig hylde som vinder af årets ’Vild med dans’. Og Thomas var ikke i tvivl om, hvordan sejren skulle foreviges. Han vil nemlig have en tatovering som minde om sejren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_a1f6333.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

I næsten 12 uger har de svedt, grædt og svedt lidt mere. Og fredag aften kulminerede det hele, da Ena og Thomas kunne lade sig hylde som vindere af årets ’Vild med dans’.

Og det var et meget rørt vinderpar, der efterfølgende mødte pressen.

- Det er fantastisk. Jeg er så glad, lød det fra Thomas, der havde mere end svært ved at holde tårerne tilbage.

Han er ikke i tvivl om, hvordan hans ’Vild med dans’-sejr skal foreviges.

- Nu skal jeg have en tatovering, hvor der står 15, fortæller en glad Thomas med hentydning til, at det netop er i år – 2015 – at han løb med sejren.

- Måske Ena også skal have en tatovering, siger Thomas og tilføjer:

- Men den skal være af henna.

Parret var ellers ikke bookmakernes favoritter til at løbe med sejren, og så man på dommernes point under fredagens finalefest, kunne man også tro, at vinderne ville have blevet konkurrenterne Stephania og Morten. Parret fik nemlig – som det første par nogensinde i ’Vild med dans’ 10 år lange historie – lutter toppoint for deres tre danse i finalen.

Men det var altså alligevel ikke nok til at rokke ved danskernes holdning. De mente altså, at Ena og Thomas fortjente sejren. Det er anden gang, at Thomas løber med en ’Vild med dans’-sejr. Første gang var for 10 år siden, da han dansede sig til førstepladsen sammen med skuespillerinden Mia Lyhne.

Sponsoreret indhold