Nyheder21. juli 2016

Nu kommenterer Medina på sin tyske nedtur

Sangerinden er ked af at skuffe sine fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/21cfbd8f4ae14c00b83b9b7b4764ec56.jpg
 (Foto: All Over Press)

Medina er løbet ind i endnu en nedtur, i hvert fald så gider hendes få tyske fans hende i hvert fald ikke at købe billetter til hendes koncerter.

Sangerinden skulle have spillet seks koncerter i vores naboland mod syd, men billetsalget er gået så dårligt, at hendes tyske bookingbureau i går så sig nødsaget til at aflyse koncerterne.

I går var det ikke mange pip, man kunne få fra popfuglen omkring aflysningerne, men i dag tager hun selv bladet fra munden.

- Det gør mig så ked af at skuffe jer ved at have aflyst min tyske turné. Støtten fra mine fans har været mere, end jeg har kunnet bede om, skriver Medina på Facebook.

Samtidig med at hun endelig kommenterer på aflysningen, så fortæller sangerinden også, at hun vil se sine tyske fans i 2017.

Men selvom Medina nu lover sine tyske fans, at hun vil se dem til næste år, så kan hun ikke løbe fra, at aflysningen er endnu en streg i regningen på et kedeligt år for hende.

Da hun tidligere på året udgav sit album "We survive", fik det mildest talt dårlige anmeldelser over hele linjen. Og pladekøberne kvitterede med at lade "We survive" blive stående på pladehylderne.

Du kan se flere billeder af Medina herunder og kæresten Sebastian Lund herunder

Medina og Sebastian Lund

Sponsoreret indhold