Nyheder26. oktober 2016

Nu flasher kronprinsen kraven

Det er ikke meget, man har fået lov at se til kronprins Frederik, efter at han kom galt afsted på en trampolin.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frede_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Hvor galt kan det gå, hvis du smider en dansk kronprins på en trampolin? Ja, ser bare nederst i artiklen.

For knap to uger siden tog Kronprins Frederik voldsomt skade, da han til et privat fødselsdagsarrangement i en gymnastiksal hoppede i trampolin.

Dagen efter skulle kronprins Frederik have været til et olympisk og paralympisk arrangement på Christiansborg - men det måtte den sportsglade herre blive væk fra.

Samtidig med at arrangementet på Christiansborg gik i gang, udsendte kongehuset en pressemeddelelse, hvor de fortalte om trampolinulykken.

- H.K.H. Kronprinsen pådrog sig i går eftermiddag en fraktur i halsrygsøjlen i forbindelse med trampolinspring ved et privat arrangement i en gymnastiksal. Frakturen behandles med en halskrave, som Kronprinsen skal have på i ca. 12 uger. Derefter forventes Kronprinsen at være fuldt restitueret, skrev hoffet.

Selv kommenterede kronprins Frederik ikke på sin ulykke. Og han er da heller ikke blevet set med sin nye fancy krave. Indtil i dag!

Tronarvingen er i dag til IOC-møde i Schweiz forud for ungdommens olympiske lege i Lausanne i 2020, og det ville hans social media-ansvarlige lige forevige.

Kraven forsøger kronprins Frederik at dække med en charmeklud - men den nye grønne og hvide plastikaccessory er ikke så nemt at skjule.

Heldigvis for Frede har han kun ti uger tilbage.

Sponsoreret indhold