Nyheder3. maj 2016

Blev ”gift ved første blik”: Nu begynder nyt eventyr for Line og Michael

Line og Michael, der blev smedet sammen i DR1-eksperimentet ’Gift ved første blik’, drager om en uge ud på et nyt eventyr. Her rejser parret nemlig til New York for at begynde et nyt liv sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_og_michael_gift_ved_foerste_blik.jpg
 Foto: DR/Jakob Mydtskov

De havde aldrig mødt hinanden og anede ikke, om de på nogen måder passede sammen. Alligevel valgte Line og Michael at blive ”gift ved første blik”, da de i efteråret sidste år medvirkede i DR1-eksperimentet af samme navn.

Men selv om Line eller Michael aldrig havde set hinanden før, fandt de hurtigt melodien – og sød musik opstod. Og kærligheden mellem det unge par har bare vokset, siden kameraerne slukkede.

Nu er de så parat til at begive sig ud på endnu et eventyr. Om en uge pakker det unge par nemlig kufferten og forlader Danmark. Michael har nemlig fået job som regnskabschef for den berømte arkitekt Bjarke Ingells virksomhed BIG i New York – og Line har valgt at flytte med.

- Vi har nu endelig fået alt med visum på plads, og vi flyver til New york om en uge. Derefter flyver vi direkte videre på ferie til Mexico og Cuba i tre uger. Derfor skal den næste uge gå med at sige en masse ‘på gensyn’ til familie og venner her i Danmark, fortæller en spændt Michael til Realityportalen.dk ifølge BT.

Når parret er færdig med at slikke sol, skal Michael i gang med sit nye arbejde – mens Line skal finde et job i den amerikanske storby.

Da DRs parforholds-eksperter parrede Line og Michael, gav de følgende begrundelse for, hvorfor parrene var et godt match:

”Line og Michael er et godt match, fordi de spejler hinandens familieværdier. De ønsker børn på samme tid, og de har samme drømme i forhold til, hvad en familie skal bestå af. Deres kommunikationsstil er den samme, og de har tilmed det samme værdigrundlag, fortæller eksperterne. De vil forhåbentligt hurtigt blive fortrolige og se hinandens sårbarhed og styrker.

Udfordringen er helt klart geografien. Michael ønsker ikke at flytte – det betyder, at Line skal flytte. Om det bliver for stor en udfordring, vil tiden vise.

Og man må sige, at eksperterne havde ret!

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_57.png

Sponsoreret indhold