Nyheder7. oktober 2015

Nellie Ettison er blevet single

Der er sikkert mange, som savner den labre pige i "Vild med dans", men den 36-årige sangerinde har travlt med andre projekter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fg.jpg
 Thomas Laursen
Siden de allerførste trin har Nellie Ettison været i front hos The Antonelli Orchestra, men da 12. sæson af ”Vild med dans” gik i luften, var det uden den labre sangerinde.
Den 36-årige mor har i dobbelt forstand valgt at stå på egne ben. Og mens hun ikke vil kommentere, at hun er blevet single og nu bor alene med fireårige Apple, så vil Nellie meget gerne fortælle om sine nye musikalske projekter. – Jeg er ude at spille hver weekend, og så har jeg gang i mine soloprojekter. Jeg vil prøve mig selv af, og så må vi se, hvad det kan blive til.
Det er skidesjovt, fortæller Nellie til SE og HØR Nu bød muligheden sig, og så blev det til en orlov fra ”Antonelli”, fortæller hun. Nellie er rykket ind i et studie og knokler for at lave ny musik. Hun skriver selv noget, men har også fået mulighed for at rejse udenlands for at møde sangskrivere og hente ny inspiration. Blandt de nye projekter er også et af den mere utraditionelle slags.
Den flotte sangerinde er nemlig valgt som model til en helt ny reklamekampagne, der skal relancere den hæderkronede Fiat 500. Samtidig kører hun selv landet tyndt for at give en række små koncerter hos de mange bilhandlere. – Det kan godt være, vi er et lille land, men det føles nu ret stort, når jeg kører rundt, griner hun.

Sponsoreret indhold