Nyheder28. oktober 2016

"Vild med dans": Morten danser for sin afdøde far i aften

I februar mistede Morten Kjeldgaard sin far til kræften. I aften danser han for ham, når "Vild med dans" knækker cancer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-66021_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen

I aften samler hele "Vild med dans"-holdet penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det gør de som en del af "Knæk Cancer"-kampagnen.

Og for Morten Kjeldgaard, bliver det en speciel aften. Han mistede nemlig sin far kræften i februar.

- Når der er et helt show, der handler om cancer, er det klart, jeg kommer til at tænke på min far. Selvfølgelig gør jeg det, siger Morten Kjeldgaard til TV 2.

Faren, Bo, havde fået konstateret lymfekræft i efteråret sidste år. Den forfærdelige sygdom tog livet af ham på bare tre måneder.

- Jeg savner ham hver evig eneste dag. Det tror jeg alle, der har mistet en forælder, gør. Fredag er en speciel dag, og jeg tror, jeg bliver kastet tilbage til samme show sidste år, hvor det hele var helt nyt, og vi stadig håbede på, at han kunne blive helbredt. Nu står vi så her et år efter og kan konstatere, at det kunne han ikke. Det er da hårdt, fortæller Morten til TV 2.

Den populære danser, der sidste år dansede sig til en andenplads sammen med Stephania Potalivo, har da også tidligere fortalt, hvor hårdt det var for ham at miste faren.

- Alt det, man har været vant til, bliver vendt 100 procent på hovedet, og nu er alting anderledes. Det er supermærkeligt, svært og uvirkeligt, fortalte Kjeldgaard til TV 2 tidligere på året.

Du kan se billeder af nogle af de mange kendte danskere, vi har mistet til kræften

Disse kendte mistede vi til kræften

Sponsoreret indhold