Nyheder16. august 2017

Mikkel Hansens nye kæreste bekræfter forholdet

Mikkel Hansen danner par med stylisten Stephanie Gundelach
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_133.jpg
 (Foto: Aller Media DK)
Så er det helt officielt: Der er en kvinde, som har en særlig plads i den 29-årige håndboldstjerne Mikkel Hansens hjerte – og hun hedder Stephanie Gundelach, 31.
Under modeugen i København bekræftede stylisten også selv forholdet over for SE og HØR. – Er du og Mikkel kærester? – Ja, men jeg har ingen kommentarer, lød det fra Stephanie, da hun var til Gannis modeshow på Refshaleøen. Hun havde ikke sin ellers meget modeinteresserede kæreste ved sin side. – Han er i Slovenien, fortalte hun. Parret formår dog at finde tid til at pleje kærligheden. I juli var de på Roskilde Festival, hvor de ikke lagde skjul på deres varme følelser for hinanden. Og i maj hyggede de sig med blandt andet solbadning på en romantisk ferie i Barcelona, hvor Mikkel Hansen, der nu spiller i Paris Saint Germain, tidligere har boet og spillet for byens storklub.
Mikkel Hansen har tidligere dannet par med Julie Hviid i fem år. De to gik fra hinanden i 2015, men nåede inden da at bo sammen i både København, Barcelona og Paris. Mikkel Hansen er en af de absolut mest populære håndboldspillere i Danmark. Han er tre gange blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller - senest i 2016. Og nu har han altså også fået succes på kærlighedsfronten. I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af parret sammen til Roskilde Festival:

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach på Roskilde Festival 2017

Sponsoreret indhold