Nyheder30. marts 2012

Mig og min mor: Mødte Britney Spears

Jessica Priscilla ofrer gerne en formue på at møde sine store idoler
Af af
Jessica Priscilla Bertelsen har mødt flere af sine idoler helt tæt
Jessica Priscilla Bertelsen har mødt flere af sine idoler helt tæt
 Foto: Milia Wagner

Nye udfordringer er mere end velkomne for Jessica Priscilla fra "Mig og min mor".

Den 20-årige pige har sammen med mor Jette svoret at udfordre Janteloven og gi'r den fuld gas i jagten på at udleve drømmene.

Læs også:
Synger Britney

Jessica Priscilla har blandt andet optrådt som afklædt model i programmet og ofrer også gerne det, det koster, når hun vil møde sine helt store idoler.

- Det er faktisk slet ikke så svært. Ved Britney Spears-koncerten så jeg, der var "meet and great"- billetter til salg. Og så købte jeg selvfølgelig, smiler den kønne pige til seoghoer.dk.

Læs også: Vildt idolmøde

Heldigvis rakte opsparingen til de mere end 5.000 kroner, men så fik Jessica også både hilst på og snakket med verdensstjernen - og blev selvfølgelig fotograferet til skrapbogen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/067e6d25368c41e683c957e6618e62d0.jpg


- Fantastisk! En uforglemmelig oplevelse, siger Jessica om mødet med Britney Spears på hendes Femme Fatale Tour 2011. (Foto: Privat)

Jessica Priscilla har blandt andre også hilst på Jason Trawick (Britney Spears forlovede), Felicia Culotta (Britney Spears ven og assistent).

Rihanna er også i samlingen af berømtheder. Og til sommer glæder Jessica Priscilla sig til at opleve og møde Nicki Minaj.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2bcd328585a7497ab27d0c5ffefe0cc4.jpg


Jessica Priscilla har selvfølgelig også mødt Rihanna (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold