Nyheder7. august 2016

Mick Øgendahl fester med rollespil og lege

Mick Øgendahl elsker at feste, og han mener, at det er vigtigt. For ham er en fest et sted, hvor kan udfordre konventionerne og koble fra.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mick-cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Kolde drinks og god musik, røg i køkkenet og livlige diskussioner, dans på gulvet og hygge i sofaen. Alle elsker en god fest, og Mick Øgendahl er ingen undtagelse.

- Det er megavigtigt at feste. Fest er en voksenleg, og det med at lege og holde en fest er en form for rollespil. Det er et sted, hvor du som voksen kan lægge din daglige identitet fra dig og være tosset, siger Mick Øgendahl.

Mick Øgendahl har et godt bud på, hvad der skal med til at lave en god fest.

- Alkohol er jo et giftstof, men det gør et eller andet ved folk, så de sænker paraderne og skuldrene sidder løst, siger Mick Øgendahl.

- Og når voksne bliver fulde, begynder de at pjatte. Det er enormt sjovt at være sammen med folk, der pjatter.

Komikeren pjatter selv meget for tiden - også når han fester. Han vil gerne lave rollespil og improleg, når han er sammen med sine venner og har fået en fjer på.

- Folk skal gerne have en ja-hat på. Jeg gider ikke de typer, der ved, de har ret fra start og ikke er lydhøre for noget. Endegyldige orakler og sandsigersker er dem, jeg mindst vil til fest med, siger Mick Øgendahl og fortsætter:

- En fest er et sted, hvor man skal møde andre folk, hygge og snakke. Det kræver, at man på en eller anden måde har en flig for åbenhed, siger komikeren, der har flere shows bag sig, blandt andet "Micktrix", "Undskyld" og "Propaganda".

I efteråret inviterer Mick Øgendahl til sin egen kæmpefest, nemlig hans nye one man-show, "FEST".

- Det bliver forhåbentlig en fest at komme ind og se det, og man skal gå ud med en god følelse i maven.

Men showets navn er også ment i overført betydning, siger Mick Øgendahl.

- Man skal have en fest over, hvor man er og være glad for det, man har. I stedet for hele tiden at jagte noget, der ligger foran en, siger han.

Mick Øgendahls nye show "Fest" har premiere den 15. september i Nykøbing Falster Teater, og derefter vil han turnere Danmark rundt med showet.

Sponsoreret indhold