Nyheder25. juni 2015

Michala Kjær tager Hollywood-vaner med til Danmark

Man kan godt mærke på Michala Kjær, at hun tilbringer det meste af sin tid i L.A
https://imgix.seoghoer.dk/media/705da08701d94662b8f30c8ca8987f0a.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Spies-arvingen, Michala Kjær, har skiftet sydcaliforniske skovbrande ud med danske regnbyer.

Men selv om 25-årige Michala lige nu opholder sig i Danmark, så har hun taget sine sunde Hollywood-vaner med sig - måske for at bevare sin smukke slanke krop. I L.A. er grønne smoothies det helt store hit denne sommer. Hvor det for ti år siden var smart at blive set med en Starbucks-kaffe i hånden, er det nu grønne smoothies alle de kendte render rundt med. Mange af dem indeholder kål eller spinat!

Og den trend er Michala Kjær i den grad med på. Forleden erklærede hun, at hun ikke længere drak mælkeprodukter, og at hun efter blot fem dage kunne se en forskel på den ellers i forvejen ret så markerede mave.

I går viste hun så sine mange Instagram-følgere, hvordan man laver en rigtig L.A.-smoothie - selvom man er i Danmark. Hun bruger såkaldt Pukka-hvedegræs, en halv banan, et halvt æble, spinat, gulerødder, plante-protein og vand. Og så blender man det ellers sammen. Og værsgo' og drik!

My every morning Vitamix greens and fruit smoothie: #Pukka wheat grass, 1/2 banana, 1/2 apple, spinach, carrots, plant protein, and water #health #lifestyle #smoothie #nutrition

A photo posted by Michala Kjaer (@michalakj) on

Jun 24, 2015 at 1:57am PDT

Følge med i Michalas liv på hendes mode -og livsstilsblog, twosidedgemini.com

Sponsoreret indhold