Nyheder23. oktober 2016

Mathias Käki om moderens død: Det fortryder jeg

Det var ikke nemt for Mathias Käki at miste sin mor, og han råder folk i samme situation til at sige de ting, som de gerne vil sige før, at det er for sent.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mart_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Da den "Vild med dans"-aktuelle skuespiller var 15 år gammel, mistede han sin mor til cancer. Og i aften begynder Knæk Cancer - noget der naturligvis ligger Mathias' hjerte nært.

– Det var et forløb, hvor man tænkte, at det nok skulle gå. Men det var først de sidste fire dage, hvor man kunne se forandringen, at det for alvor gik op for mig, at hun var syg, fortæller 22-årige Mathias Käki om sin mors kræftforløb.

På trods af lægernes håb om, at hun måtte have endnu en måned tilbage, gik Mathias’ mor bort næste dag. Blot ti måneder efter at hun havde fået konstateret sygdommen. Selvom "Norskov"-skuespilleren fik sagt farvel til sin mor, så er der stadig noget som han fortryder.
– Noget af det, jeg fortryder mest, er, at jeg ikke fik sagt de ting, som jeg gerne ville sige. Både ting til den, der var ramt af sygdommen, og ting til resten af familien, fortæller han til SE og HØR. - I vores familie var vi bange for at gøre hinanden kede af det, så vi holdt os meget for os selv, fortsætter han. Han råder folk til at få sagt det, de gerne vil sige, og på den måde tror han, at tingene bliver nemmere. Læs mere om Mathias Käki og de andre "Vild med dans"-deltagere i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold