Nyheder30. juli 2017

Mascha om datterens skolestart: Jeg får lidt mavepine

Mascha Vang er træt af, at folk kommenterer hendes datters størrelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hollie_nolia_cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Mascha Vangs datter Hollie Nolia er ikke helt så stor som sine jævnaldrende venner, og de mange kommentarer, hun får med på vejen, har gjort, at hun allerede er meget kropsbevidst, det skriver Mascha på sin blog.

Hvor hun også skriver, at hun ville håbe, at det ikke var sådan.

- Allerede i en alder af 4 år har jeg en datter der er utrolig opmærksom på hendes krop, fordi hun hele tiden får at vide hun er anderledes, altså mindre, end de andre. Den anden dag var der en dreng på hendes egen alder der sagde til mig, mens Hollie Nolia stod ved siden af, “hun er godt nok lille” som om han havde hørt forældrene sige det, skriver Mascha på bloggen.

Selvom datteren tænker over det med højden, så har Mascha flere gange prøvet at forklare hende, at det ikke er det, der tæller.

- Jeg har utallige gange prøvet at forklare hende, at det vigtigste er at have et stort hjerte, så gør det ikke så meget hvor høj man er. Men det er også let for mig at sige, det er jo ikke mig der bliver afvist ved karrusellerne eller båret rundt på at de andre børn, skriver Mascha på bloggen.

At størrelsen åbenbart betyder noget, får også Mascha til at frygte Hollie Nolias skolestart til næste år.

- Næste år er det så skolestart og jeg kan ikke lade være med at have lidt mavepine over, hun garanteret bliver den mindste i klassen. Jeg kan jo tydeligt se nu, at dem hun oftest leger med er dem på 3 år, da de passer i størrelsen – hun er 98 cm og ca. 13 kg. Dem på 5 år gider sjældent at lege med en “lille” pige, selvom hun er lynende kvik på øverste… Sådan er det jo med børn, de snobber opad, skriver Mascha.

Færdig med Hollie Nolias tøjmærke

Tilbage i 2016 lancerede Mascha en tøjlinje i datterens navn, og her fortalte hun hvordan Hollie Nolia selv var med til at designe tøjet.

– Hollie Nolia er med til at vælge blandt andet farver, og hun har altså sine meninger, fortalte Mascha sidste år til SE og HØR. Men forleden kunne Mascha så afsløre, at det var slut med børnetøjet for nu. - Vi valgte dog at stoppe imens legen var god, da der skete nogle uforudsigelige problemer med leverancer der var ude af vores hænder, som gjorde vi måtte tage et valg. Det blev at vi ikke satsede på et år mere, selvom det blev taget så fint imod, ikke bare i Danmark, men i 8 andre lande også, skriver Mascha. Hun håber dog alligevel, at hun kan finde andre projekter, som datteren kan være med til. - Jeg håber da heller ikke Hollie Nolias eventyr i den retning slutter her – hun spørger allerede efter nyt arbejde, så hun kan købe legetøj selv, så det må vi jo få fundet til damen, skrev Mascha på sin blog.

Du kan se flere billeder af Mascha og Hollie Nolia i galleriet herunder

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Sponsoreret indhold