Nyheder1. juli 2016

Mascha forskanser sig bag jernlåge

Den altid smilende Mascha Vang vil have mulighed for at lukke omverdenen ude, når hun slapper af i Dragørvillaen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160428-hollie_nolia_og_mascha-tsl-0021.jpg
 Foto Thomas Laursen
Blogger-baben Mascha Vang er godt i gang med at indrette sin Dragørvilla, som hun overtog for kort tid siden.
I forrige uge fortalte Mascha, hvordan hun har opdaget flere fejl og mangler ved de hårde hvidevarer og diverse andre ting, der enten ikke virker eller bare ikke passer til Maschas stil og derfor skal skiftes ud.
Hun har holdt de første middagsselskaber og til sankthansaften var både hendes ekskæreste Nicolas Kiesa og hans nye kæreste samt Maschas nye kæreste, Rasmus Jarlov, med, da de sammen med datteren Hollie Nolia fejrede midsommeren.
Men det er fast arbejde at have et hus, der er hele tiden noget, der skal laves, og nu er Mascha i gang med at forskanse sig i forhold til omverdenen. - Jeg er jo vant til at bo på 9. sal, hvor der ikke lige kommer nogen forbi, og det har jeg haft det meget trygt ved. Når jeg før har boet i hus, har jeg oplevet at få øjenkontakt med folk der enten er lusket ind i haven for at glo ind på mig, eller står på tæer for at kigge ind i haven. Derfor vil jeg gerne have mulighed for at lukke helt af, så man ikke lige kan gå hen til dør eller vindue, skriver Mascha på sin blog.
Derfor er hun på jagt efter en jernlåge, som effektivt lukker uvedkommende ude. Hun har postet et foto af en låge på sin blog og beder om tips og vejledning i forbindelse med det kommende projekt. Læs hele blogindlægget her og giv Mascha et godt råd om, hvordan jernporten skal udformes.

Sponsoreret indhold