Nyheder3. marts 2016

Marys ydmygelse: Ignoreret af saudierne

Kronprinsesse Mary lod sig udsætte for voksenmobning på højeste plan, da hun og kronprins Frederik gæstede Saudi-Arabien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/polfoto_52851760.jpg
 (Foto: Polfoto)

Kronprinsesse Marys mangeårige kamp for at bekæmpe mobning og styrke kvinders rettigheder blev bombet tilbage til start, da hun og kronprins Frederik i weekenden indledte et tredages besøg i Saudi-Arabien.

For Mary lod sig gang på gang udsætte for en ydmygende behandling, som hendes eget hjertebarn Mary Fonden ville have kaldt for mobning, hvis der havde været tale om børn.

Halvdelen af spidserne fra det saudiske regime afviste ifølge Ekstra Bladets fotograf at give hånd, hver gang Mary høfligt stak sin velplejede hånd frem for at hilse på dem.

Se videoen, hvor SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg giver sit syn på historien.

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen.

Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh09_forside_instagram.jpg


Læs hele historien og se alle billederne fra kronprinseparrets besøg i Saudiarabien i denne uges udgave af SE og HØR. Du kan også høre tre kendte kvinders mening om Kronprinsesse Marys ydmygelse.

Fik en kold skulder
Det arabiske ministerhold, iklædt sorte kapper med guldbroderinger, havde derimod intet problem med at trykke næve med kronprins Frederik og de andre mandlige medlemmer af den danske handelsdelegation

Mary gav de fleste af dem den kolde skulder, og hun accepterede det uden nogen form for protester.

Efter adskillige afvisninger lod hun hånden hænge slapt ned og afventede, om næste medlem af den saudiske delegation ville række hende hånden.

Se hvad Kronprinsesse Mary har til fælles med de saudiarabiske kvinder i videoen nedenunder.

Videoen er en forsmag på alle de goder, som du kan få del i med SE og HØRs nye app. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Men det var tydeligt, at hun befandt sig i en meget prekær situation, hvor hun må have følt sig både udstillet og udskilt.

Og det må have strejfet Mary, at hun lige der i ørkenstaten gjorde sig selv til mobbeoffer.

For kronprinsesse Marys fond siger det selv meget klart: ”Mobning handler om at udstille og udskille”.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_0.png

Sponsoreret indhold