Nyheder27. maj 2016

Se billederne: Mary strålede, mens Frederik fik ærefuld opgave

Mary var smukt klædt i en mønstret kjole, da hun ankom til Slottskyrkan i Stockholm fredag formiddag, hvor den svenske prins Oscar blev døbt. Og hendes mand Frederik fik en ærefuld opgave – han står nemlig fadder for den lille guldklump
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary_og_frede.jpg
 Foto: All Over

Det var formentlig ikke kun det stolte forældrepar, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der havde sommerfugle i maven, da de fredag formiddag ankom til Slottskyrkan i Stockholm til prins Oscars dåb.

Kronprins Frederik var formentlig også en smule spændt, for der ventede nemlig en ganske særlig opgave for den 48-årige kronprins.

Han har fået den store ære at stå fadder til lille prins Oscar sammen med blandt andre den svenske prinsesse Madeleine og Norges kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprins Frederik – og hans smukke hustru Mary – ankom sammen med de andre gæster til slotskirken, hvor dåbsceremonien begyndte klokken 12. Bagefter var gæsterne inviteret til stor reception på slottet.

Den lille prins kom til verden den 2. marts i år, og det er kronprinsesse Victoria og prins Daniels andet barn. Parret, der blev gift 19. juni 2010, har i forvejen datteren Estelle på fire år.

SE og HØR har samlet et stort galleri med billeder af de kendte på vej til dåb. Se billederne herunder.

Prins Oscars dåb i Stockholm i maj 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_92.png

.

Sponsoreret indhold