Nyheder1. maj 2016

Martins gældsslæde

Hvis det skulle lykkes Martin Jørgensen at sælge sin Mercedes, vil han stadig stå med en gæld på flere hundrede tusinde kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-877749_2.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup
Martin Jørgensen skal have penge med – mange penge – hvis han skulle finde på at sælge sin bil.
Den 38-årige reklamemand, som i sidste måned var i fogedretten i en sag om en gæld på over 800.000 kroner, kan nemlig kun betale 75 procent af sin gæld, hvis han sælger bilen – en Mercedes GL 350. Og salget kan kun komme i stand, hvis kreditoren Santander Consumer Bank giver ham lov.
Santander Consumer Bank har nemlig fået tinglyst et tilgodehavende på 811.306,87 kroner som et udlæg i hans Mercedes.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-757662.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Martin med Felix i gældsslæden, som politiet klippede pladerne på, da han ikke havde betalt bilforsikring. (Foto: Thomas Laursen) Men ifølge Mikkel Thomsager, som er chefredaktør på Bilmagasinet, så dækker et salg af bilen slet ikke Martins gæld.
– Hvis han skal af med den her og nu og vil have pengene i morgen, vil han ikke få mere for den end 600.000. Men en forhandler vil formentlig forlange 750.000 for den, alt efter hvor meget den har kørt. Det betyder, at Martin Jørgensen skal af med bilen og godt 200.000 kroner for at blive gældfri hos Santander Consumer Bank.
I øvrigt mener Mikkel Thomsager, at nyprisen på køretøjet er mindre end tidligere anslået. – Basisprisen fra ny er 1.430.000. Men i sådan en bil kan der meget vel være ekstraudstyr for halvdelen af bilens pris.

Sponsoreret indhold