Nyheder9. august 2017

Maria Hirse taler ud: Jeg er uskyldig

Den tidligere ”Lykkehjul”-babe Maria Hirse fortæller nu sin version af de sidste mange ugers skriverier om hende. Det gør hun i to forskellige interviews
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-881794.jpg
 Foto: Aller Media

Maria Hirse, der blev kendt som den altid smilende bogstavvender i TV 2-hittet ”Lykkehjulet”, svarer nu tilbage på de mange historier, der har været skrevet om hende de seneste uger.

For nogle uger siden blev hun nemlig anholdt i et sommerhus sammen med sin rockerkæreste. I sommerhuset fandt politiet dyre tyvekoster på adressen. Og i sidste uge blev hun så taget på fersk gerning på en gård i Plejelt i Nordsjælland.

Men nu tager Maria altså bladet fra munden. Det gør hun både i ugebladet Her & nu og i ugebladet Tæt På.

I en mail til ugebladet Tæt På skriver Maria Hirse, at hun er uskyldig i begge sager.

- Jeg er meget påvirket af det her. Jeg er uskyldig og var bare på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Nu er jeg pludselig udråbt som indbrudstyv og hæler i folks kommentarer og i pressen, skriver Maria i sin mail til Tæt På.

Også i ugebladet Her & nu bedyrer Maria sin uskyld.

- Jeg kommer ikke i retten. Så var jeg ikke blevet løsladt. Jeg har ikke gjort noget ulovligt. Men så kan hele Danmark jo fryde sig over, hvordan det er gået mig, fortæller Maria til Her & nu.

Hun kommenterer også sagen fra Plejelt, hvor hun sent om aftenen sammen med en veninde var gået ind på en gård.

Tidligere har hun været ude og fortælle om episoden på sin Facebook-profil.

- Det er fuldstændig korrekt, at en veninde og jeg ved en pludselig indskydelse vælger at stoppe ved din gård, da vi i længere tid har talt om at anskaffe os en hest. For et stykke tid siden så vi din gård været nævnt som opstaldningssted, og da kørte igennem Havreholm på vej hjem, så stopper vi. Fortryder vi det nu? JA! Faktum er, at vi går ned langs stalden for at se, hvor mange bokse, der har åbent vindue. Da klokken er 22.45 vil vi ikke forstyrre, men da vi gerne vil se størrelsen på hesteboksene, åbner vi stalddøren, skrev Maria Hirse blandt andet på Facebook.

Til Her & nu tilføjer hun:

- Skulle vi lige pludselig have fået en indskydelse til at stjæle en hest? Jeg ville aldrig gå efter så billig en hest, fortæller Maria Hirse i interviewet.

Efter historien om den første sag kom frem, har Maria Hirses tidligere kollega Keld Heick blandt andet været ude og udtale sig.

- Tænk at hun er blevet blandet ind i sådan en sag. Det er synd for hende, synes jeg, og jeg håber virkelig, at hun kommer godt ud af det og videre med sit liv på en god måde, fortalte han til BT.

Du kan se billeder af Maria Hirse og hendes kærester gennem tiden i galleriet herunder

Maria Hirse (billeder af hende og hendes kærester gennem tiden)

Sponsoreret indhold