Nyheder16. juli 2013

Malou Stella: Plejebroren tvangsfjernet

Den unge mors familie har i mange år haft plejebørn, indtil kommunen sagde stop
22-årige Malou Stella havde engang en plejebror, indtil han blev fjernet af kommunen
22-årige Malou Stella havde engang en plejebror, indtil han blev fjernet af kommunen
 Foto: All Over



Realitydeltageren har haft en barsk ungdom, men da hun var lille var alt godt, påstår hun selv. Derfor blev familien også godkendt som plejefamilie og nåede at have i alt fem plejebørn boende, indtil kommunen satte en stopper for det, fordi Malous mor Britta blev skilt. Det betød også, at Malous plejebror blev tvangsfjernet fra familien. Det skriver MSN Stars.

- Han var som en lillebror for mig. Han kaldte min mor for "mor" og min far for "far". Vi havde ham stadig, da de gik fra hinanden, men så blev familierådgiverne skiftet ud, og så skulle den nye selvfølgelig have ondt i røven: "Han skal have en hel familie - en mor og far", lød det... Selv om min mor klarede det fint - du kan jo se, hvor meget en hønemor min mor er... Så min mor fik en depression, da han blev taget fra os, fortæller hun til MSN Stars.

Malou Stella: Dæmper sygdommen med hash

Malous familie blev valgt ud mellem 170 ansøgere, og fik den lille deng med hjem, da han var seks-otte år gammel. I dag har den unge mor ingen kontakt til sn plejebror.

Skilsmissen mellem Malous mor og far er i følge hende selv et resultat af farens alkoholmisbrug.

- Han fik nogle øl her og der... Nogle gange var han halvfuld... Jeg fik ikke rigtig så meget at vide, tilføjer Malou, der var ni år, da de gik fra hinanden.

Herefter gik det ned ad bakke for den 22-årige alenemor. Hendes mor fik en ny kæreste, der var både voldelig og psykisk syg, og det påvirkede hele familien i negativ grad.

Malou Stella: Nøgen på pornosite















Sponsoreret indhold