Nyheder13. oktober 2015

Makabert? Hårlok tilhørende Diana sat til salg

Hun døde for næsten 20 år siden, men mindeværdige samleobjekter om prinsesse Diana er i allerhøjeste grad stadig populære. Det seneste samleobjekt har dog fået flere fans op i det røde felt – en hårlok, der angiveligt tilhørte prinsessen, er nemlig blevet sat til salg
https://imgix.seoghoer.dk/media/429ad24ab83141c69ca359905e1e0b20.jpg
 Foto: All Over

Hun blev døbt Folkets Prinsesse, og hun blev på tragisk vis dræbt i en trafikulykke for næsten 20 år siden. Og stadig den dag i dag er prinsesse Diana en populær kvinde – og mindeværdige samleobjekter om hende er stadig i høj kurs.

Men nu er fans af den afdøde prinsesse endt i det røde felt – årsagen er det seneste mindeværdige samleobjekt om prinsessen, som for nyligt blev sat på auktion.

Her kunne man nemlig købe en hårlok, der angiveligt tilhørte prinsessen, der døde i en bilulykke i Paris i 1997.

Det skriver Daily Mail.

Sælgeren, en amerikansk kunstner, påstår, at hårlokkerne er en del af en inskription, som prinsesse Diana lavede i en bog blot to år før sin alt for tidlige død i 1997.

Ifølge sælgeren havde prinsesse Diana selv tapet hårene fast i bogen og skrevet ”Min hårlok, Diana, 1995”. Og han beskrev i sin auktion det som ”en ekstraordinær mulighed for at købe et autentisk prinsesse Diana-samlerobjekt”.

Samme holdning var der dog få, der havde.

Hårlokken, der var indrammet ved siden af et billede af Folkets Prinsesse, var blevet sat til salg for 1.200 dollars – svarende til omkring 7.800 kroner. Dog var der ingen, der viste interesse i at købe den (noget) makabre genstand, og auktionen blev derfor fjernet igen fra Amazon og eBay.

- Salget af moderne, royalt hår får os til at føle os utilpasse, og vi er sikre på, at prins William og Harry også vil være skræmte over auktionen, for det er – groft sagt - en kropsdel, siger Det Britiske Monarkistiske Samfund til Daily Mail.

Sponsoreret indhold