Nyheder27. juni 2016

5 friske: Magtfulde Mascha undgår retssag

SE og HØR giver dig her 5 friske nyheder fra morgenstunden – så læs med her, hvis du skal kunne tale med om alt dét, der sker og er sket
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-77183.jpg
 Foto: All Over

1. Magtfulde Mascha undgår retssag

Efter planen skulle Mascha Vang have været en tur forbi retten fredag, fordi hendes børnetøjsmærke Hollie Nolia – der er opkaldt efter datteren – var blevet sagsøgt at et andet børnetøjsfirma, Holly’s. Men nu er sagen droppet – for efter Mascha skrev om sagen på sin blog, fik hun så mange støttende kommentarer, at Holly’s søndag aften klokken 18.33 oplyste på Facebook, at de droppede sagen.

2. Nyklækkede studenter bombarberet med æg

Årets studenter er i disse dage i fuld gang med at fejre, at huen er på plads – men det er bestemt ikke alle steder, at det er gået festligt for sig. Flere steder i København er studentervogne således blevet bombarberet med blandt andet æh æg. Senest blev 25 HF-studenter fra VUC i Hvidovre overdynget med æg søndag aften.

3. Kan vulkanen besejre briterne?

De islandske EM-spillere levere i disse dage et gedigent fodboldspil, og spørgsmålet er nu, om de vulkanske vikinger igen kan spænde ben for de store. I aften møder Island således magtfulde England i ottendedelsfinalen i dette års EM, og selv om bookmakerne spår en sejr til England, er der alligevel dem, der tror på, at lilleputterne i fodboldboldens verden kan sejre over England.

4. Eks-beatles brager igennem i Boxen

Over 12.000 fans vil i aften indtage Boxen i Herning – men det er ikke for at følge fodboldspillere på grønsværen. Det er tværtimod for at høre eks-beatlen Paul McCartney, der i aften giver koncert i den midtjyske by. Koncerten var allerede udsolgt i begyndelsen af april.

5. Frede: - Nu gider jeg ikke længere sige ' undskyld'

Kronprins Frederik er ikke bleg for at prale med danske sportspræstationer – men han synes, at danskerne kan blive endnu bedre til at stolte af os selv. I et interview med Ekstra Bladet fortæller den 48-årige kronprins, at vi ikke skal være ”de der diskrete danskere”:

- Jeg er også barn af min tid, men nu gider jeg ikke længere sige ' undskyld' og ' nå ja, vi er jo kun danskere', siger han til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_124.png

Sponsoreret indhold