Nyheder25. september 2016

Meget hot foto: Må jeg være ansjosen på din pizza, Nina?

Nina Agdal poster brandvarmt foto på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.05497233.jpg
 Foto: All Over Press)

Pas på, det er brandvarmt!

Danske Nina Agdal bliver ved at give beviser på sin skønhed, og man forstår godt Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio, der de seneste tre måneder har datet den danske model.

Senest har Nina postet et foto på sin Instagram-profil, hvor hun ligger helt nøgen på en bænk kun iført et par Converse sneakers.

Man ser Nina fra siden og har fuldt udsyn til hendes veltrænede krop og de lange ben, mens brystvorterne er behørigt dækket til af et par pizzaslice-emojis.

- Waiting for Dominos, skriver Nina på Instagram.

Kan du heller ikke få nok af dejlige, danske Nina Agdal så se det store galleri med mange meget flotte billeder af modellen fra Hillerød: (artiklen fortsætter under galleriet)

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

I forbindelse med en fotoserie til Suimsuit Ilustrated har Nina ellers fortalt, at hun dyrker se simple glæder og gerne snupper en cheeseburger og en øl, når sulten og tørsten kommer over hende.

Hun har også reklameret for burgerkæden Carl's Jr. i USA.

Så derfor er det en smule overraskende, at Nina har valgt et par pizzaskiver til at dække brystvorterne på det nedenstående billede, men måske er hun ved at ændre smag, og reklamekontrakten med Carl's Jr. kan være udløbet.

Skulle Domino's Pizza være ude efter et nyt blikfang, så ved de i hvert fald nu, hvem de skal ringe til, Nina har jo nærmest serveret sig selv på et fad.

Se Ninas frække post på Instagram her:

Sponsoreret indhold