Nyheder24. maj 2016

Se billederne: Lukas Graham smed tøjet i Miami

Det danske band Lukas Graham oplever den ene succes efter den anden. Forleden optrådte bandet til det såkaldte iHeart Radio Pool Party i Miami. Og det var en hed oplevelse – så hed at forsangeren smed tøjet. Se billederne her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11111.jpg
 Foto: All Over

Han insisterer troligt på at optræde i kasket, T-shirt og overklippede shorts. Men forleden fandt Lukas Forchhammer - forsanger i Lukas Graham - en lidt anderledes outfit, da han optrådte til det såkaldte iHeart Radio Pool Party i Miami.

For det var varmt. Meget varmt. Og det blev altså så varmt for den 27-årige hitmager, at han valgte at smide overtrøjen og rende rundt i bar overkrop.

Du kan se alle billederne af Lukas Graham i galleriet nederst i denne artikel.

Lukas Graham her det sidste stykke tid turneret rundt i USA – og bandet har oplevet en nærmest endeløs succes, siden at deres single ’7 Years’ indtog verden med storm.

Forleden optrådte bandet, der stammer fra Christiana, så til det prestigefyldte Billboard Awards i Las Vegas, hvor de spillede megahittet "7 Years" foran over 25 millioner tv-seere.

- Vi er meget spændte over at være her og at få lov til at optræde foran så mange fantastiske kunstnere, sagde bandets forsanger, Lukas Forchhammer, til Hollywood Life, inden de gik på.

Du kan se alle billederne af Lukas Graham i galleriet herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_14.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold