Nyheder25. juli 2016

Gavmilde Graham: Lukas betaler vennernes hotelregninger

Lukas Graham lever efter devisen ”dem, der har penge, betaler for dem, der ikke har”. Derfor er den populære sanger heller ikke sen til at betale for sine venners hotelregninger, så de kan komme og besøge ham, når han turnerer rundt i verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/lukas_graham.jpg
 Foto: All Over

For fem år siden var de kun kendt inden for Christianias mure.

Men de seneste år har Fristadsbandet Lukas Graham i den grad indtaget de helt store scener verden over.

De har således optrådt i alverdens populære TV-shows, de har turneret i det meste af verden – og så har de også solgt millioner af plader.

Med andre ord har bandet opnået den succes, som alle musikere drømmer om.

Læs hele historien om Lukas Graham her

Og med succesen følger også en god slat penge. Lukas Graham er i den så stenrig, at han formentlig ikke skal bekymre sig om fremtiden – hverken sin egen eller familiens fremtid. Og det gør han da heller ikke.

I stedet sørger sangeren for at forkæle sine venner, der ikke har samme tunge pengepung som Fristadsfyren. For Lukas Graham lever efter devisen ”dem, der har penge, betaler for dem, der ikke har”.

Se et stort galleri med Lukas Graham nederst i denne artikel.

Og det betyder, at Lukas Graham gerne punger ud, så hans venner kan komme og besøge ham, når han turnerer rundt i verden.

Det fortæller Lukas Graham ifølge BT i et stort interview med Euroman.

- Det er ikke sjovt at være rig alene. For mig er rigdom oplevelser. Alle må komme og besøge os når som helst. Bare de forstår, at de kommer ind i en arbejdsuge. Jeg lægger mine venners hotelregninger ind i tourbudgettet, siger han ifølge BT i interviewet og fortsætter:

Læs hele historien om Lukas Graham her

- Jeg er vokset op med princippet om, at dem, der har penge, betaler for dem, der ikke har. Det kan jo nemt skifte, og hvorfor skal de, der ikke har særlig meget, betale det samme som dem, der har mange penge? spørger den 27-årige sanger i interviewet.

Lige nu befinder Lukas Graham sig i USA, hvor han giver koncerter i blandt andet New York City og Texas. Herefter går turen mod blandt andet Japan og Australien. 20. august er Lukas Graham på scenen i London – og det bliver den sidste koncert med Fristadsbandet indtil november.

Lukas Graham bliver nemlig far til september og har af den grund valgt at rydde kalenderen for at nyde den nye rolle som far.

Læs hele historien om Lukas Graham her

Se et stort galleri med Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_29.png

Sponsoreret indhold