Nyheder17. maj 2016

Lisbeth Østergaards vilde weekend: Deler billede af forslået krop

I weekenden blev der afholdt det såkaldte Nordic Race i København, og én af deltagerne i det hårde forhindringsløb var Lisbeth Østergaard. Og TV-værten gav alt, hvad hun havde – og det kan ses på hendes krop. Hun har nemlig delt et billede, der viser en ganske forslået krop
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth_oestergaard.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der er en stor sandsynlighed for, at Lisbeth Østergaard har ekstra svært ved at komme ud af sengen i disse dage. I hvert fald er TV-værtens krop godt mærket efter weekendens strabadser.

Lørdag deltog 35-årige Lisbeth Østergaard nemlig i det hårde forhindringsløb Nordic Race, der blev afholdt på Strandparken i København. Og prøvelserne under motionsløbet har altså sat sine tydelige spor på Lisbeth Østergaards krop. Hendes højre arm er således dækket af ret så mange blå mærker.

Nå, men det er da altid noget, at jeg ikke er typen, der let får blå mærker #helekroppensersådanud #nordicrace2016 #WTF

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

16. Maj 2016 kl. 11:59 PDT

- Nå, men det er da altid noget, at jeg ikke er typen, der let får blå mærker, skrev TV-værten ironisk til et billedet af sine mærker, som hun lagde på sin Instagram-profil mandag.

Samme dag lagde hun også et andet billede på sin Instagram-profil, hvor man kunne se hende i fuld gang med motionsløbet, hvor hun blandt andet skulle forcere høje forhindringer, svømme og kravle gennem sand.

Kønt ser det ikke ud, men til gengæld gav det dejlige blå mærker.. #irishtable #nordicrace2016 #strandparken

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

16. Maj 2016 kl. 8:02 PDT

- Kønt ser det ikke ud, men til gengæld gav det dejlige blå mærker, skrev Lisbeth Østergaard som kommentar til det billede.

Og det har hun selvfølgelig ret i.

Nordic Race er et af nordens hårdeste forhindringsløb.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_75.png

Sponsoreret indhold