Nyheder15. februar 2015

Lindys kone: Han er en dårlig taber

Et smadret joystick var en realitet, da den ”Rigtige mand” tabte til sin søn i FIFA
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/4845981e291c4a038e8a34dce5c3a3eb.jpg
 Foto: René Schütze


I "Rigtige mænd" viste Lindy Aldahl sig som konkurrencemanden over dem alle. Og hvis man spørger Lindys kone Anette, er det både godt og skidt, at Lindy ikke kan tåle at tabe.

- Lindy er from som et lam, men ikke når det kommer til konkurrence. Er du sindssyg han kan blive sur, siger Anette.

Da Lindy og hans tolvårige søn Matias skulle hygge sig med FIFA for nogle år siden fandt familien ud af, at når Lindy konkurrerer er det aldrig for sjov.

- Da Lindy tabte, tog han joysticket og kastede det ind i væggen, så det gik i tusind stykker, fordi han tabte en kamp. Det kunne han simpelthen ikke tolerere og så sad der også en søn ved siden af, der er god til at håne, fortæller Anette.

LÆS OGSÅ: Sådan går det for Lindy i dag

Heldigvis er der ikke langt fra vrede til smil.

- Der går hurtigt over igen. Men han magter simpelthen ikke at tabe. Og det ser man jo også i programmet, hvor han kaster med cyklen og sparker til den, fortæller Anette.

Da man første gang mødte Lindy i "Rigtige mænd" var han storryger. Derfor fik han baghjul af de fire andre mænd og måtte kæmpe for at få vejret. I dag er det helt slut med smøger, og det skyldes også hans iver efter at vinde.

- Han har forsøgt at stoppe med at ryge en million gange, men han har aldrig magtet opgaven. Men den her gang vidste han, at han var nødt til at stoppe med at ryge, hvis han skulle kunne løbe og cykle og hamle op med de andre, siger Anette.


Sponsoreret indhold