Nyheder13. februar 2016

Lighthouse X vandt Melodi Grand Prix

Det blev Lighthouse X, der løb med sejren i det danske Melodi Grand Prix
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_m6y7852.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der blev jublet til den helt store guldmedalje, da det stod klart, at Lighthouse X som består af Søren Bregendahl, Johannes Nymark og Martin Skriver blev aftenens vinder i det danske Melodi Grand Prix lørdag aften i Horsens med sangen ”Soldiers of Love”.

Det var Simone Egeriis, Anja Nissen og Lighthouse X, der nåede frem til finalen, hvor de skulle optræde igen med deres sange. Og efter endnu en afstemning kunne vinderen endelig kåres til det store show, da Jacob Riising åbnede konvolutten med vindernavnet.

Med stor jubel og kæmpe smil kunne Lighthouse X med sangen ”Soldiers of Love” glæde sig over, at de skal være Danmarks bidrag til Eurovision i Sverige senere på året. Finalen i Sverige afholdes den 14. maj.

Simone Egeriis med ”Heart Shaped Hole” blev nummer tre med 22 procent af stemmerne. Anja Nissen med ”Never Alone blev nummer to med 34 procent af stemmerne, og Lighthouse X fik 42 procent af stemmerne, og dermed kunne de juble løs.

- Vi snupper den Danmark, lød det, da de blev spurgt, om de kunne vinde i Sverige.

Endnu en gang skulle vindernummeret ”Soldiers of Love” fremføres og efterfølgende skulle der festes igennem.

Aftenens værter var Jacob Riising sammen med Hilda og Annette Heick, og de kunne glæde sig over at se de ti sange på scenen – og feste da vinderen endelig var fundet.

Se billederne af Lighthouse X, der jubler - og Silas Holst, der hilser på.

Lighthouse X jubler

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold