Nyheder1. maj 2016

Klar til Grand Prix: Lighthouse X må sige nej til koncertjobs

Om to uger skal de tre fyre synge ved det store Melodi Grand Prix i Stockholm – og bagefter får de endelig tid til at give flere koncerter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160421-lighthouse_x-tsl-0008.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der har været lidt stille omkring Lighthouse X, siden de i februar vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Soldiers of Love”.

Men det har sine gode grunde, for den ene af de tre gutter, Johannes Nymark, har spillet musicalen ”Hairspray”, så bandet har ikke kunnet tage ud i landet at optræde.

– Vi har måttet sige nej til mange tilbud om at optræde, men det er ikke noget, der ærgrer os, for vi vidste jo fra starten, at sådan ville det blive, siger Lighthouse X, der består af Søren Bregendal, 32, Johannes Nymark, 30, og Martin Skriver, 29.

[node:aller-related-content]

– Mange andre ville jo nok smede, mens jernet var varmt, men vi er lidt anderledes, fordi vi jo også er skuespillere, og det har haft indflydelse på, hvad vi ville eller kunne, siger Søren Bregendal.

Men efter Grand Prix’et i Stockholm, hvor de skal synge i semifinalen torsdag den 12. maj, tager de tre gutter revanche.

– Hen over sommeren skal vi nok en del ud at optræde. Det vil vi gerne, fordi vi synes, vi har et budskab, vi gerne vil ud med – et budskab, der handler om kærlighed og om at være gode ved hinanden, siger Lighthouse X, der bl.a. skal give koncert i Tivoli i København.

https://imgix.seoghoer.dk/20160421-lighthouse_x-tsl-0020.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Forleden var Lighthouse X på en lille sejltur i kanalerne i København som optakt tilderes Grand Prix-rejse (Foto: Thomas Laursen)

https://imgix.seoghoer.dk/20160421-lighthouse_x-tsl-0017.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Vi tror, det bliver stort at repræsentere Danmark ved Grand Prix’et. Og så glæder vi os til at komme ud med budskabet om kærlighed. Det er også det, vores sang ”Soldiers of Love” handler om (Foto: Thomas Laursen)

Vi glæder os
Men faktisk er det, de ser mest frem til efter Grand Prix’et, et par velgørenhedskoncerter, de skal give for bl.a. Børn, Unge & Sorg, hvor Søren Bregendal er aktiv.

– Vi har også måttet sige nej til velgørenhedsshows, som vi syntes betød noget for os, og det ærgrer os faktisk mere end at sige nej til almindelige job, siger de.

Allerede onsdag i næste uge flyver Lighthouse X til Stockholm, hvor de skal begynde prøver i Globen.

– Vi glæder os virkelig meget til at synge i det europæiske Melodi Grand Prix. Det er virkelig stort – måske større, end vi egentlig selv fornemmer, siger de.

https://imgix.seoghoer.dk/20160213-melodi_grand_prix_2016-tsl-0002.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Det kom bag på os, at vi vandt Grand Prix’et i februar. Men vi var da vildt glade – og det er vi stadig, siger Søren, Johannes og Martin, der her står med trofæet efter sejren i Horsens (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold