Nyheder6. maj 2016

Grand Prix-drama: Lighthouse X fik en væg af ild i hovedet

En uge inden det går løs har Lighthouse X haft første prøve på den enorme Melodi Grand Prix-scene i Stockholm. Og prøven gik ikke helt, som de tre danske sangere havde håbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lighthouse_x_tl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Om præcis en uge skal de stå på en scene og optræde foran millioner af TV-seere verden over.

Og forberedelserne til Lighthouse X’s Grand Prix-optræden er derfor i fuld gang i Globen i Stockholm.

De tre musikere i Lighthouse X, Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver, har haft første prøve med deres sang ’Soldiers of Love’ på den enorme scene i Globen. Det gik dog ikke helt efter bogen.

Faktisk var det en noget ubehagelig oplevelse, for til slut i deres optræden gik fyrværkeriet af – nærmest lige i hovedet på dem, forklarer drengene i et interview med Ekstra Bladet.

- Det skal komme i det sidste omkvæd og vi havde spurgt, hvor det ville være i forhold til os. Og vi havde fået at vide, at det ville være bag os. Men pludselig fik vi bare en væg af ild i hovedet. Det var lidt af et chok, men vi overlevede da, smågriner Søren Bregendal over for Ekstra Bladet.

- Det gik af en halv meter foran mig, så jeg blev pænt forskrækket og begyndte vist at grine lidt midt inde i sangen, tilføjer Martin Skriver, der oplevede en anden udfordring i første prøve.

- Teknikerne havde fået byttet om på min og Johannes' lyd. Så jeg havde hans lyd i øret og han havde min. Det er heldigvis ikke det værste, der kan ske, for Johannes synger jo godt.

Lighthouse X skal deltage i den ene af to semifinaler torsdag den 12. maj. Selve finalen afholdes 14. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_65.png

Sponsoreret indhold