Nyheder26. august 2016

Leo trodser lægerne

Kan ikke holde sig fra koncertscenen trods operationer og alvorlige komplikationer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sussi-leo_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Leo fra den populære nordjyske duo 'Sussi & Leo' lever og ånder for at spille musik sammen med sin elskede Sussi. Han blev udskrevet for lidt over en uge siden efter at have været indlagt i en længere periode på Holbæk Sygehus og Aalborg Universitetshospital.
Og selv om lægerne har advaret ham om at begynde for tidligt, efter at han inden for de sidste par måneder har været gennem to store hofteoperationer, nyresvigt og en stafylokokinfektion, stod han i aftes på scenen, da han og Sussi gav koncert på et demenscenter i Brønshøj ved København. - De har rynket en del på næsen over det, for de så helst, at jeg blev hjemme og slappede af. Men jeg kan ikke se, at der skulle være en risiko ved det. Sussi er her jo til at passe på mig, siger Leo til BT.
Da han lå på hospitalet, begyndte han at strikke for at få tiden til at gå med noget, men han var ved at gå til af kedsomhed. Det er sammen med Sussi og ude på scenen hos et feststemt publikum, at den 61-årige Leo for alvor lever.
Han var lidt nervøs efter et par måneder fra scenen. - Ja gu fanden er jeg da lidt ekstra nervøs. Det er første gang, jeg har holdt så lang pause, siger til BT. Han var meget glad for at være tilbage på scenen. - Jeg gør ikke det her for vores fans skyld. Det er hundrede procent for min egen skyld. Jeg har simpelthen haft abstinenser af ikke at kunne optræde. Jeg er dybt afhængig af det her liv, siger Leo til BT.
Duoen spillede en time for de mange hundrede fremmødte i Brønshøj. - Det gik jo fint. Men stemmen er da lidt rusten. Det her har jeg godt nok savnet. Vi vil jo bare gerne gøre folk glade, siger Leo til BT. Se galleri med Sussi & Leo efter Leos første hoftebrud:

Sussi og Leo - Leo har brækket hoften

Sponsoreret indhold