Annoncer
1. januar 2015

Annonce: Læge: – Ar og rynker forsvinder

Skønhedsproduktet alle snakker om er kommet til Danmark
af
https://imgix.seoghoer.dk/media/f984c9e1461a47a8b07a8df1abe19056.jpg

I en episode af det populære amerikanske TV-program "The Doctors Show" fremhæver lægerne Skin Roller som en af de hotteste tendenser indenfor hudpleje.

- Dette er en virkelig cool ting, siger en af lægerne i programmet.

Nu får du Skin Renewal Kit for kun kr. 960,-

Stimulerer kollagenproduktionen
Med alderen mindskes kroppens produktion af proteinet kollagen, noget som bevirker at huden taber styrke, smidighed og elasticitet. Nu er der kommet et nyt produkt som modvirker hudens aldringsproces - Swiss Skin Roller.

Swiss Skin Roller ligner en barbermaskine, men i stedet for et barberblad er der længst ude placeret et hjul med 540 mikronåle. Nålene går en millimeter ned i overhuden og når aldrig underhuden

Mikronålene stimulerer og sætter kollagenproduktionen i gang i din hud, og når du ruller Swiss Skin Roller over dine problemområder skabes der nye og friske hudceller. Rynker og ar fra acne forsvinder, og Swiss Skin Roller kan også bruges til at fjerne cellulitter.

I det kendte TV-program "The Doctors Show" har lægerne testet Skin Roller - og de har været imponerede.

Ved hjælp af mikronåle stimuleres huden og blødgøres. Den yderste hud med ar og rynker forsvinder og ny fin hud kommer frem, siger en af lægerne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6772be96db3f4194b07b107677deccd7.jpg


Ved hjælp af mikronåle stimuleres huden og blødgøres

Nu i Danmark!
Nu er Skin Roller kommet til Danmark gennem skønhedseksperten SWISS CLINIC

- Vi har længe ønsket at tilbyde dette produkt, da vi har set hvor godt det har fungeret i USA, siger Therese Boudaliér på Swiss Clinic.

- Vi ønsker at teste tilbuddet i en begrænet periode for at få lidt opmærksomhed omkring Swiss Skin Roller. Når produktet bliver kendt på markedet vil det sælge sig selv, da det er så effektivt, fortsætter Boudaliér.

Efter at du har rullet Swiss Skin Roller over dine problemområder åbner huden sig. Den kan dermed lettere absorbere virkestofferne i hudcremer, og vi anbefaler at bruge vitamincremen Swiss Rejuvenator efter at du har behandlet huden med Swiss Skin Roller.

Bestil den eksklusive Skin Renewal Kit pakke på nettet og få hurtig levering og gratis fragt!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6794ed90561546ea8f3d55eb52fdaf9a.jpg