Nyheder24. september 2016

Lisbeth Østergaard til manden: - Lad venligst være med at gå i stykker

Nygifte Lisbeth Østergaard sender husbonden ud på hårde strabadser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ralf-christensen-lisbeth-oes.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det er ikke mange uger siden, at TV-værten Lisbeth Østergaard på en dejlig lørdag blev gift med Ralf Christensen.

Parret blev gift den 13. august i Skovshoved Kirke nord for København, og festen, der varede det meste af natten, blev holdt på Skodsborg Kurhotel.

Så det var med let bange anelser, at Lisbeth Østergaard lørdag morgen sendte sin næsten nye mand af sted på en dags hårde strabadser i Roskilde.

Ralf Christensen skal deltage i forhindringsløbet 'Strong Viking Obstacle Run'.

Det er et forhindringsløb, der finder sted i dag på den grund, hvor der afvikles Roskildefestival.

'Stedet har alle de elementer, der skal til, for det perfekte forhindringsløb: Mudder, vand, skov & forhindringer!', skriver arrangøren.

Ralf Christensen og hans holdkammerater skulle have løbet 19 kilometer, men ruten er udvidet en smule til næsten 21 kilometer, så der er en hård dag i vente.

- Vinke vinke.. Og pøj pøj med @strong_viking - 21 km med 40+ forhindringer. Lad venligst være med at gå i stykker @smurfvader, skriver Lisbeth Østergaard på Instagram.

Flere af Lisbeth Østergaards følgere er imponerede over, at Ralf Christensen og hans holdkammerater deltager i det hårde forhindringsløb og kommer med opmuntrende kommentarer.

Fik du ikke set Lisbeth Østergaards bryllup, så er der stort galleri med alle de dejlige billeder af brudeparret og deres gæster på Skodsborg Kurhotel:

Lisbeth Østergaards bryllup 24092016

Du kan se hele Lisbeth Østergaards opslag her:

Sponsoreret indhold