Nyheder18. oktober 2016

Kronprinsfamilien på nyt frimærke

Kronprins Frederiks og kronprinsesse Mary kan den 14. november fejre kobberbryllup. I den anledning har de fået deres eget frimærke på Grønland.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/150716kongelige_215.jpg
 Foto: René Schütze

Grønlænderne kan nu slikke kronprinsfamilien på ryggen, når de skal sende post. Både kronprinsen, kronprinsessen og deres fire børn pryder nemlig et nyt grønlands frimærke, hvor den kongelige familie bærer grønlandske nationaldragter.

Frimærket, der koster og sikrer en pakke eller et brev for 20,50 kroner, er blevet sat i stand for at fejre kronprinsparrets kobberbryllup den 14. november. Det er nemlig næsten 12 år siden, at Frederik og Mary sagde ja til hinanden i Københavns Domkirke.

Det nye frimærke vises stolt frem på kongehusets sociale medier og deres hjemmeside. Her ses hele familien samlet, altså både Frederik, Mary, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent.

I forbindelse med, at billedet skulle tages til frimærket, blev der også taget andre billeder af de små prinser og prinsesser, og de billeder er ligeledes blev lagt ud på kongehusets Facebook-profil.

Kronprinsparret havde hele deres familie med til Grønland tilbage i 2014, hvor de besøgte Syd- og Vestgrønland. De sejlede dertil på kongeskibet Dannebrog.

I torsdags kom kronprins Frederik ud for en trampolinulykke, der desværre gav en fraktur på hans halsrygsøjle. Derfor vil kronprinsen være iført en halskrave, når han og Mary fejrer deres bryllupsdag om en måneds tid.

Sponsoreret indhold