Nyheder18. april 2016

Kronprinsen på glatis i Grønland

Kronprinsen gennemførte verdens hårdeste skiløb Arctic Circle Race, hvor han overnattede udenfor i 30 graders kulde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_3126.jpg

Ekspedition Sirius 2000, KMD Ironman Copenhagen og ekstremløbet Yeti Adventure Challenge er bare få af de ekstreme fysiske udfordringer, kronprins Frederik har gennemført i tidens løb.

Og nu kan den 47-årige mand sætte hak ved verdens hårdeste skiløb Arctic Circle Race, der består af 160 kilometers skiløb, hvor deltagerne sover udendørs i telte i to dage i ned til 30 graders frost.
Det var dog lige ved at gå helt galt for den royale sportsudøver, da han styrtede nær startområdet i Sisimiut, hvor hele byen stod samlet for at kigge med.

Heldigvis var kronprins Frederik hurtigt på benene igen, og efter to dage i isnende kulde kunne han passere målstregen som nummer 52.

– Det bedste var, da jeg vidste, at nu er det slut, og nu har jeg gennemført. Når man er derude midt i ingenting, tænker man på at holde sig selv i gang så meget som muligt. Men der er bestemt også tid til at kigge ud og nyde det helt fantastiske landskab. Det i sig selv er en kæmpe oplevelse for løbet, forklarede kronprinsen efter ekstremløbet.

Kronprins Frederik

Sponsoreret indhold