Kongelige17. juli 2017

Se ALLE de skønne billeder fra Gråsten

Dele af den kongelige familie var i går til stede, da der var ringriderfest i Gråsten
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170716rs-kongelige_98.jpg
 Foto: René Schütze

Det kan godt være, at den traditionelle sommerfotografering af kongefamilien på Gråsten Slot var aflyst i år, men danskerne fik alligevel lidt for pengene, da kronprins Frederik hev hele familien og sin mor med på gaden for at se på den årlige ringriderfest i weekenden.

Frederik, Mary og alle børnene var på gaden både lørdag og søndag for at se ringrideroptoget. Og søndag var dronning Margrethe så dukket op for at overvære optoget sammen med sine børnebørn. Som altid var hun i et farverigt antræk med blomster og sydvest.

Her blev både pjattet og hygget, mens de så de mange heste og ryttere ride forbi. Specielt prinsesse Isabella og prinsesse Josephine lignede nogen, der var havnet det helt rigtige sted.

Prinsesse Isabella har da også allerede vist, at hun er lige så hesteglad som sin mor. Kronprinsfamilien har nemlig været i Gråsten de seneste par uger, og der har 10-årige Isabella flere gange været ude at ride sammen med mor.

Grunden til, at den traditionelle sommerfotografering i år var aflyst, og i stedet erstattet af dette arrangement, skyldes, at den kongelige familie ikke har kunnet få deres kalendere til at gå op. Prins Joachim og prinsesse Marie er lige nu på familieferie, mens prins Henrik i torsdags blev indlagt med en infektion i benet.

"Den kongelige families tilstedeværelse på Gråsten Slot ligger meget spredt denne sommer", skrev kongehusets kommunikationsafdeling til SE og HØR i sidste uge.

Der har ellers i mange år været tradition for, at størstedelen af kongefamilien dukkede op på Gråsten Slot til en sommerfotografering i slottets smukke have.

Du kan se de dejlige billeder fra ringrideroptoget i galleriet herunder

Kronprinsfamilien og dronning Margrethe i Gråsten

Sponsoreret indhold