Kongelige1. august 2017

Se ALLE billederne fra Frederik og Marys paradisferie

Kronprinsparret skiftede de danske skyer ud med græsk sol.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/535263_004.jpg
 Foto: All Over

Det var ikke meget sommer over juli i Danmark, så efter at have tilbragt flere uger på Gråsten Slot tog kronprins Frederik og kronprinsesse Mary konsekvensen - og strøg til den græske ferieø Kos med børnene.

Ankomsten skete ganske få timer efter, at øen blev ramt af et voldsomt jordskælv, som kostede to personer livet. Men heldigvis fortsatte familien til et af de sikreste steder, man kan opholde sig i sådan en situation: På en stor, lækker båd.

Her mødtes Amalienborg-familien med en af kronprinsens gamle frømandsvenner, Jeppe Handwerk, og hans hustru og børn. Sammen tog de to familier ud at sejle de følgende dage.

Her viste de, at det ikke bare var frømandsfædrene, der evner at boltre sig i det våde element. Også bådens prinser og prinsesser, 12-årige Christian, 10-årige Isabella og de 6-årige tvillinger Vincent og Josephine, trak lige som deres mor, Mary, i badetøjet og kastede sig i bølgen blå.

Den 45-årige kronprinsesse holder da også badetøjsformen så godt ved lige, at hendes 49-årige mand tydeligvis havde svært ved at holde hænderne fra hende.

Se alle billederne fra den solrige familieferie i galleriet herunder.

Frederik og Mary på græsk sommerferie

Sponsoreret indhold